Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Post Reply
vasko

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by vasko » 05 Nov 2008, 21:07

ljudi, mozda ja serem....al nije mi neka riba...stvarno

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 05 Nov 2008, 21:54

Pa nije neka, vec najbolja koja se ikada pojavila na Pink-u! :lol: Totalno je po mojoj meri, s tim shto ne ludujem bash za plavushama, crvenokose i ono ugalj-crnokose to je za mene.

Mooooozhda ima neka bolja...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 05 Nov 2008, 23:33

vasko, mozda nisam najbolju fotografiju nasao. 'Ajde sad pogledaj malo bolje:

Image

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 06 Nov 2008, 00:04

cortex ja tebe ne razumem...

vasko

Post by vasko » 06 Nov 2008, 00:58

uhh,morao sam da otrcim do spajza na 3 minuta imao sam neke obaveze xD

isflekao sam trenerku damn xD

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 10 Nov 2008, 19:42

Mrzim, pa neznam bash, ali me povremeno nerviraju: bendovi i izvodjaci koji pristaju na one besmislene ugovore gde im gomila debeljuskastih kancelarijskih pacova - market analyzera modifikuje sve - od izgleda preko muzike, spotova i uopste odredjuje trip marketinske strategije - e sad, stvar koja stvarno mrzim je kad upoznam neke od tih ljudi i skontam da su ok likovi, tacnije cool; E onda mi dodje da ih eliminishem ala Doom2 :)

Angie

Post by Angie » 13 Nov 2008, 23:47

LazaRocker wrote:Ne znam da li ovim krsim pavila foruma, ali ipak cu da postavim temu. Ako neko najvise mrzi neciji omiljeni bend, molim vas bez rasprave i vredjanja.
Najvise mrzim Tokio Hotel. Mislim da postoji poduzi spisak obrazlozenja, koja verovatno i sami znate, pa ga ne bih pisao.
Ne moze da se kaze najvise mrzim ;)
A potpuno se slazem sa izborom "najvise mrzim" benda :)
Ogavni su mi blago receno.
I oni kako bese....Fall out boy and co.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 25 Dec 2008, 17:22

Cortex wrote:Stvarno sam dugo bio u fazonu da ne mrzim nijedan bend i da sve mogu da svarim baaaaaar neeeeeekako ali sam shvatio da postoji jedan koji ne mogu. Taj bend se zove Magazin. Celo telo krene da mi drhti kad chujem onu plavushicu kravu kako skichi i prenemazhe se tamo u onim bljutavim bljutavim pesmicama. Zaista, Pavlovljev efekat, majke mi. Najezhim se sav i odmah pochenm da zamishljam kako ih sve iz benda a pogotovo pevachicu rastavljam na atome.

http://www.youtube.com/watch?v=O37lO8_L2kc

Kako neko moze da mrzi ovo ? :D

Ja se zanesem cesto sa hejtom domacih i stranih umjetnika pa i weekend warriora al na kraju krajeva osecam da stvarno nema potrebe za tim i da nista pametno ne radim stim...bolje uloziti trud u stvaranje neceg sto mislis da je dobro nego trositi se u mrznji\iritaciji.
Najvise problema,imho, stvaraju ljudi koji pricaju O bendovima nego sto to stvara neki ne znam kakav stav\ponasanje samog benda,...

Inace ne volim metal uglavnom, pogotovo power\black vitezi,zmajevi, celicne zveri na drumovima [ manowar ] itd a drug me zasipa metalom kad odem kod njega...pored psy trance-a , goe, ebm, electro gothic industriala itd.... dakle to me smori u pm.

Tokio hotel , Jonas Brothers i sl mi deluju kao bendovi zamisljeni od strane velikih televizijskih stanica\diskografskih kuca tj timova marketinskih strucnjaka...jako mi je trulo da neko sprovodi statisticka istrazivanja kako bi isplanirao sledeci album, sta ce da nosi, sta ce da kaze da voli,i sl...Stvari tipa "pa posto sam ja sad odrasla i moja publika je odrasla zajedno sa mnom sad mogu da se bavim ozbiljnijim temama kao sto su nisam brate ja za tante mante, volim i ja skupe varijante"
i nastavlja se oblikovanje mladih sponzora i maminih kurvi.
Najvise bi zeleo da vidim na kojekakvim dodelama nagrada da neko lepo pocne da mlati sve te idiote koji sluze za ispiranje mozgova deci i uopsteno ljudima,...lepo da uzme nagradu i boink boink koga stigne da mlatne po glavi...e takvu dodelu nagrada bi gledao :D.

kurtrose

Post by kurtrose » 22 Jan 2009, 14:09

Uuuu pa gde da pocnem..?

1. Mrzim sve one death metalce sto vrte glavama, sminkaju se kao neke curice a kada pocnu da pevaju stvarno ne razumem ni rec jednu... Tj da pevaju verovatno bi ih razumeo ali posto se deru...

2. Amadeus bend?! Na moju nesrecu imam dosta ljudi u okolini koja po ceo dan gledaju pink pa sam i ja primoran da bacim pogled.. E Amadeus kada vidim :grummel_2: Video sam neki spot gde prze narodnjake a na kraju pesme klavijaturista razbije klavijature?! Koji je to kompleks covece, hteo je da bude roker kada je bio klinac pa se prodao za kes, i sada mi tu nesto glumi... Stvarno bih voleo da ih sretnem na ulici, zbog njih sam krenuo u teretanu :lol: :lol:

3.Naravno ceo Grand, tu valjda ne treba da se objasnjavam... :D
4. Franz Ferdinand - ne znam zasto ali ne mogu da ih smislim...
5.Bajagu... Uh pa to je posebna prica ali necu da pocijem jer verujem da bi mi sledovao ban kada bih izrazio iskreno sta mislim o njemu...
Uh danas sam bas nesto nadrndan tako da bih mogao ovako do ponoci :lol: ...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Jan 2009, 17:40

kurtrose wrote: 1. Mrzim sve one death metalce sto vrte glavama
daj brate koji ti bi da napises vako nesto? kad sam to procito, dalje post nisam citao pravo da ti kazem :D
jel treba sad ja i doolio da prozivamo bicikliste or what? :D

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 22 Jan 2009, 17:59

Image pazi sada ko te ceka iza coska...

kurtrose

Post by kurtrose » 22 Jan 2009, 19:11

Duane wrote:
kurtrose wrote: 1. Mrzim sve one death metalce sto vrte glavama
daj brate koji ti bi da napises vako nesto? kad sam to procito, dalje post nisam citao pravo da ti kazem :D
jel treba sad ja i doolio da prozivamo bicikliste or what? :D
Ne volim ih, bas ih ne volim.. Naravno ne kao osobe vec kao muzicare jer me ubija u pojam takav stajling i taj trip.. Znam par likovao koji su u tom fazonu, zajeban sam, oblacim se u crno i sl a kad god je neki fight prvi su za escape...
Sve u svemu, to su samo ta dva lika koja poznajem...
Ali mi je mjuza shit...

kurtrose

Post by kurtrose » 22 Jan 2009, 19:14

Solomon wrote:Image pazi sada ko te ceka iza coska...
Image
Spreman sam!

kurtrose

Post by kurtrose » 22 Jan 2009, 19:17

A dvejne nisam skontao da si ti u tom fazonu, mislim po postovima..
Bas sam mislio da si klasican hard-rocker... :D

*RnB_GiRl*

Post by *RnB_GiRl* » 22 Jan 2009, 19:56

Hmmmm pa izdvojila bih RBD i Tokio Hotel a evo i da obrazlozim... :mrgreen: Oba benda su teen bendovi a tripuju se da su neke jaaako slusane i popularne face misle da su SVIMA idoli i da imaju milione i milione fanova koji zive za njih...Takodje me nerviraju i oni klinci koji bi dali zivot da ih jednom dodirnu...
Tokio Hotel se valjda izvlaci na neki goth-rock ne znam ni sama...Slusala sam samo par pesama i po mom ukusu to je jadno.To nije ni metal, ni rock, ti momci imaju detinjastiji glas nego sto sam ja imala sa 7 godina definitivno.A tek koliko me nervira to oblacenje i sminkanje kao da su curice.Jedino onaj buckasti bubnjar ne znam kako se zove malkice lici na sebe a ostali izgledaju kao pravi travestiti.Meni je to jadno ali jaaaaako su mi jadnija deca koja se loze na njih itd. udjes im u kucu i svuda posteri Tokio hotela i sl.
A sto se tice RBD, tu tek imam sta da kazem.Mnogo me nervira kada neko taj "rock iz vrtica" naziva latino muzikom.Pa "Rebelde" nisu ni normalna latinoamericka serija, to bih ja nazvala crtanim za iskompleksirane tinejdzere (a pogledajte pet epizoda posebno obracajuci paznju na Robertu i Miu i mislim da ce te shvatiti o cemu pricam)....Neko rece da ne razume textove:ono sto sam ja cula se obicno vrti oko ovoga:
"Zapalila sam cigaretu, sve se zavrsilo, pronaci cu novi put, ne volim te ali bicemo jednog dana zajedno jer mozda me ti zavolis a mozda i ne a mozda te i ja volim a necu da priznam sebi, ja sam odrasla iako vi to ne vidite ne ja sam devojcica, ja zivim za muziku i imam gitaru i ja sam sad kao neka buntovnica, faca, ja predstavljam moju generaciju...".
Uglavnom nista normalno.Fora im je pucanje glasa (AAAAAAAAAA_AAAAAA) ne znam da li shvatate sta hocu da kazem ali ja mislim da se na to izvlace jer nemaju glas.I naravno, kada vidim devojcice mojih godina ili mladje kako trce da kupe neke novine od 7 eura jer tamo ima neka mala slicica nekog "junaka" iz Rebeldi, ne znam dal da se smejem il da placem...

Nadam se da se niko nije uvredio, ovo je samo moje misljenje. :wink:

Post Reply