Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
Cudi me da Candice nije ostala bez oka dosad zbog Blackmoore-ove navike da ne sece zice. Par puta u onom snimku se izmacinjala unazad 

- Highway One
Mancha wrote:Cudi me da Candice nije ostala bez oka dosad zbog Blackmoore-ove navike da ne sece zice. Par puta u onom snimku se izmacinjala unazad

Cuvaju je njene Igracke vestice

a sta mis' odakle ja dodjem?muki17 wrote:Ja uvek kad dodjem iz grada,ovaj Duane nikad ne spava...![]()
![]()
....Meni je cool Satriani sa kosom...prvi put ga vidim ovakvog...
![]()
au,jes' tacno,ti si iz Zrenjanina...

- Drumkiller
bas bi cenio da znam sta je sa svim tim gitarama koje su ovi gitaoshi swirali....de se nalaze itd.... mozda neko cak poseduje neku gitaru od hendriksa ,a da to ni nezna...
inace strawa slike,blekmur mi je najjaci sa onom ogromnom gitarom...lol

gitare su poznate ali su slike malo redje

- Drumkiller
kontam,kontamkazem uopsteno,za swe gitare koje su koristili....ako me razumes...
da neidemo vishe u off....

acool ma ja sam rekao za ove slike sto sam ja okachio eddy van halena, a ono sto si ti pitao za gitare poznatih pa neam pojma, verovatno su kod nekih kolekcionara il ono bogatih ljudi. Ona gde je Hendrix sa Fender Jaguarom ili Jazzmasterom ( stalno ih brkam) je def retka.
brate jel tebe neko chuckno uglavu ovi' dana?muki17 wrote:au,jes' tacno,ti si iz Zrenjanina...![]()
![]()
..jok bre,ja sam prirodno lud,i otkrili mi Daunov sindrom.
...Ma zezam se,al 'to teb' ocigledno smeta,tako da necu vise.
.ajd pozz

da ja sam vrlo ozbiljan! nemoj samnom da se salis vise nikad! u zivotu nisam napisao saljiv post i neplaniram da ga napisem ikad... moj je zivot, spartanski zivot... disciplina! a ne shala i shaljenje i zbijanje shala i izbijanje shaljenja!muki17 wrote:..jok bre,ja sam prirodno lud,i otkrili mi Daunov sindrom....Ma zezam se,al 'to teb' ocigledno smeta,tako da necu vise.
![]()
.ajd pozz

Duane, neplaniram se pise odvojeno. Ne MOJ da se zezas,banovace te KoD,znas nova pravila o pravopisu..
...salim se bre brate..dobar si ti decko.. 

- mislim_stvarno