Grunge
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
- Grof Cmarnik
Grunge
Primjetio sam da nigdje nije obradjena tema grunge muzike pa ne bi bilo zgoreg da se otvori jedna tema u muzickim pravcima rezervisan za rasprave o grunge muzici.
Re: Grunge
ma jos i dark psiho rege da se otvori i feshta... pravilo je jednostavno, kao i za onu molbu da se otvori rege... nisam moderator, al barem malo mudrosti da prospem... dakle... napisi ti koju temu i nek sima i pera napisu po koju temu i kad ih bude oko 10ak onda ce moci, ali sad grunge prazan da bleji je totalno nepotrebno i bzvz 

a Funk?
pa brate isto vazi... mislim da neglumim ja sad nekog mudraca ovde i neki autoritet... al 'bem mu oca nije li to logicno? sto otvarati kafanu ako nes imati gostiju?
- Dete epruvete
- MF veteran
Tako je, reci im!!!
A full on?
A full on?

Duane vam je lepo rekao ,ako za nesto nema interesovanja niti price o tome nema ni potrebe da se otvara podforum .........
Necemo sad sigurno kad dodje neki novi clan i trazi (zamoli) da se otvori novi podfrum otvarati novi,bio je jedan lik koji je trazio da se otvori podforum HC i otvoren je ,ne znam da li je bila i jedna tema u tom podforumu i naravno da je podforum izbrisan lik se naljutio poceo da baca hejt i banovan je .....tako da ono dok ne bude dovoljno prici o grunge-u nece biti ni podforuma
Necemo sad sigurno kad dodje neki novi clan i trazi (zamoli) da se otvori novi podfrum otvarati novi,bio je jedan lik koji je trazio da se otvori podforum HC i otvoren je ,ne znam da li je bila i jedna tema u tom podforumu i naravno da je podforum izbrisan lik se naljutio poceo da baca hejt i banovan je .....tako da ono dok ne bude dovoljno prici o grunge-u nece biti ni podforuma

ja ipak mislim da bi bilo kul da se otvori doolio&critical forum gde mozemo obavljati onlajn seks!
Podrzavam!Doolio wrote:ja ipak mislim da bi bilo kul da se otvori doolio&critical forum gde mozemo obavljati onlajn seks!

+1 Za jedan sjajan predlog!

Nislim da je naj jednostavnije da se u podforumu "ostalo" otvore teme za alternativne pravce - ala "Jazz trash metal", pa ako bude interesovanja da se okači kao lepljiva.
I još da dodam, bilo bi ok da se razdvoji podforum kupujem-prodajem i sve stavi pod oglasi, pa onda posebno ponuda i potražnja, zbog lakše preglednosti.
Ako sa sajtu dobro funkcioniše razmena i marketing, i ljudi pronadju lako šta ih interesuje, samim tim će i članstvo biti veliko i forum dobro reklamiran...
Ako sa sajtu dobro funkcioniše razmena i marketing, i ljudi pronadju lako šta ih interesuje, samim tim će i članstvo biti veliko i forum dobro reklamiran...
Grunge....... Pa čovječe... Zar nikoga ne interesuje taj muzički pravac.?.. Sad ću plakati... 

Ja moram ovde da zastanem i da ti kazem, da ja imam ugradjeni sundjer na mom ramenu, tako da slobodno.. placi... na ramenu mom.. mislim nece nista da se skvasi...
big hug!

big hug!
- sirac-šunka
- vragolan
Evo ja da kazem nesto on topic...
Ja sam stari grunger
Jos od nekog sedmog razreda pa kroz celu srednju skolu sam skroz izgledao kao takav
. Umalo nisam nosio hulahopke i kratke pantalone kao Eddie Wedder u onom spotu, Hunger Strike, cini mi se
Mislim da ne postoji i jedan album iz tog vremena, Pear Jam-a, Soundgarden-a, AIC-a, Stone Temple Pilots-a, a da ga nisam slusao do beskonacnosti. Eh taj Seattle... vratio bih se u devedesete i preselio se tamo istog momenta, kada bih mogao.
I sada mi od te gitarske i malo zestje zike najvise i mozda jedino prija stari dobar grunge. Mislim, slusao sam ja i sve sto je bilo posle, taj neki brit pop, ovaj noviji dance-rock i sta se vec sve pojavljivalo od gitarske muzike. Slusao sam i stariju muziku 70-tih godina, ali... grunge mi ostaje stara ljubav.
Uopste ne razumem ljude koji su opsednuti Tool-om, npr.
Meni je to bzvz, a nije da nisam pokusao da mi se svidi. Nece. Zasto bi to slusao, kad postoji grunge...
Dakle, ceo rock n' roll meni se svodi na grunge.
Samo
da se ne lazemo, to je mrtva muzika, te godine i taj zvuk nikada vise nece da se vrate, ili bar nece da bude to to.
Ja sam stari grunger

Jos od nekog sedmog razreda pa kroz celu srednju skolu sam skroz izgledao kao takav

Mislim da ne postoji i jedan album iz tog vremena, Pear Jam-a, Soundgarden-a, AIC-a, Stone Temple Pilots-a, a da ga nisam slusao do beskonacnosti. Eh taj Seattle... vratio bih se u devedesete i preselio se tamo istog momenta, kada bih mogao.
I sada mi od te gitarske i malo zestje zike najvise i mozda jedino prija stari dobar grunge. Mislim, slusao sam ja i sve sto je bilo posle, taj neki brit pop, ovaj noviji dance-rock i sta se vec sve pojavljivalo od gitarske muzike. Slusao sam i stariju muziku 70-tih godina, ali... grunge mi ostaje stara ljubav.
Uopste ne razumem ljude koji su opsednuti Tool-om, npr.

Samo

Hvala... Ti puno... Ali mislim da ćeš se ipak skvasiti... Jer jadni sunđer, neće izdržati pritisak...dejankuki wrote:Ja moram ovde da zastanem i da ti kazem, da ja imam ugradjeni sundjer na mom ramenu, tako da slobodno.. placi... na ramenu mom.. mislim nece nista da se skvasi...![]()
big hug!

U potpunosti te podržavam... Nedavno me na jednom forumu jedna djevojka napala, kada sam napisala da slušam grunge... Nevjerovatno ali istinito... Rekla mi je da ja očito nemam pojma o metalu i roku uopšte, čim to slušam... Šta reći? Pa volim ja Metallicu, AC/DC, Maidena, Rammstein...( E sad ja već pređe na metal..Hehehe) Ali, meni se takođe sve svodi na stari dobri grunge... Ta vrsta muzike mi odgovara u svakom trenutku...sirac-šunka wrote:Evo ja da kazem nesto on topic...
Ja sam stari grunger
Jos od nekog sedmog razreda pa kroz celu srednju skolu sam skroz izgledao kao takav. Umalo nisam nosio hulahopke i kratke pantalone kao Eddie Wedder u onom spotu, Hunger Strike, cini mi se
![]()
Uopste ne razumem ljude koji su opsednuti Tool-om, npr.Meni je to bzvz, a nije da nisam pokusao da mi se svidi. Nece. Zasto bi to slusao, kad postoji grunge...
Samoda se ne lazemo, to je mrtva muzika, te godine i taj zvuk nikada vise nece da se vrate, ili bar nece da bude to to.

Ma grandž je mrtav! Ne znam šta će uopšte tema, a kamoli pdf o grandžu?! Sva ona buka, mikrofonija, režanje, glasovi na ivici falširanja... Užas...
Slušajte normalnu muziku! Meni su recimo oni momci iz Il Diva baš slatki, a i super pjevaju... I školovani su, za razliku od onih frikova u izbucanim farmerkama (u čemu je fazon sa tim, da izgledaš siromašno ili šta, ne kapiram?
)! Živio operski pop! 

Slušajte normalnu muziku! Meni su recimo oni momci iz Il Diva baš slatki, a i super pjevaju... I školovani su, za razliku od onih frikova u izbucanim farmerkama (u čemu je fazon sa tim, da izgledaš siromašno ili šta, ne kapiram?