Šta Mislite O Grupi "Queen"?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Duane
Fenderaš

Re: Šta Mislite O Grupi "Queen"?

Post by Duane » 08 Jan 2009, 23:14

Nyarlathotep wrote:ma da.
meni je to jad.
zasto skrnaviti velicinu kao sto je the Queen? koji ce im ***** sad Rogers? sto se en zovu drugacije.
jbg, posle 20 godina svirke u jednoj postavi, sad glume neke tripove samo da bi se omrsili jos dok mogu. u fazonu sam da ih treba masovno bojkotovati.
a od cheg da se zivi? ako bi se zvali drugacije mislim da bi im na koncert doslo 70% manje ljudi...

robilad

Post by robilad » 09 Jan 2009, 09:34

Evo ovako-opste je poznato da basista grupe Queen ( John Deacon ) na saradjuje sa May-om i Taylorom jos od 1995. zato sto je covek posteno i iskreno stavio tacku na rad sa Queenom. A ako cemo sa ljudske strane verovatno i iz postovanja prema Freddiju. Show must go on, naravno, a mogu tek da zamislim koliko je strasno da ti neka visa sila posle dvadesetak godina rada kaze e nema vise, dosta ti je - ne kazem da su trebali da prestanu sa radom, verovatno im demoni koje svi muzicari imaju ne bi ni dozvolili, ali ne na takav nacin... Paul Rogers je bio dobar pevac - ali poodavno, ne moze da otpeva cisto ni visoke tonove ( kojih ima podosta, slozicemo se ) niti falset, i glas mu se brzo umara. itd. itd....Na albumu pokusava da koketira sa nekim pesmicama ali nema on stav ni sposobnosti da to iznese kao Freddie tako da to zvuci banalno, a i klima u grupi je promenjena zato sto DVA VELIKA MUZICARA NISU VISE TU, ostali su obrisi, konture, i bleda slika onoga sto bi Queen bio da je u punom sastavu nastavio sa radom. Jos i ovo - za dosta pesama mu UOPSTE ne odgovara tonalitet, dodje do nekog trenutka i onda ga siroti zeka Roger vadi iz falsa - van pameti. Album je muzicki dosadan i nekreativan, snimljen kao potpora, u kontekstu - evo, imamo album, sad idemo na turneju! Po mom misljenju bolje da je pevao Taylor ili May, posto bi se onda osetiila energija grupe, a u ovoj varijanti bez Deacona i sa ovim kukavcem... tja

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Jan 2009, 10:32

100% ziva istina!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 Jan 2009, 11:10

to ne vazi samo za kvin... nego za bilo koji vrhunski bend... evo sad cemo videti/cuti zeppeline bez plunta...
zatrebalo ljudima para i onda se pozivaju na old glory da bi povecali zaradu!

Djole_BB
MF veteran

Post by Djole_BB » 09 Jan 2009, 12:14

pa jeste...to je kao kada bi sad ringo i paul doveli muzichare sa strane i napravili turneju pod imenom beatles...
mada mislim da bi ih joko ono tuzhila odmah, bez oklevanja...

bokicasa

Post by bokicasa » 09 Jan 2009, 12:19

svodi se na to da je ovaj nokomponovani queen jedan veliki shit i da niko nikad nece moci da napravi od queen-a ono sto je ranije radio fredi,doktor fizike brajan mej i ostali clanovi..pola postave ne svira sa njima a oni nastupaju kao kvin,gori su od deep purple-a,oni nastupaju pod tim imenom bez blackmore,gillana koji cine 75% grupe...neki ljudi ne znaju kad da stanu..

Dekis

Post by Dekis » 09 Jan 2009, 14:03

Slažem se da treba da nastave ako već nastavljaju, pod novim iliti drugim imenom...
Bio sam u Areni i volim i Queen i Paul Rogers-a i nemojte me mryeti ali meni je bilo fenomenalno... :D
Cao!!!

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 10 Jan 2009, 19:24

zasto bi te iko mrzeo?
mozemo da mrzimo samo majmune koji rabe nekadasnju slavu velikog benda, tebe nema razloga.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 10 Jan 2009, 19:24

Duane wrote:to ne vazi samo za kvin... nego za bilo koji vrhunski bend... evo sad cemo videti/cuti zeppeline bez plunta...
a tek Zepp bez Planta. to je sramota!

Highway One

Post by Highway One » 10 Jan 2009, 20:25

da bre i to jos imaju Bonzovog sina.cuo sam za tu glupost
da se skupe svi sa njegovim sinom pa i da ima smisla ali bez Planta-Katastrofa! :hide:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Jan 2009, 19:44

Nyarlathotep wrote:
Duane wrote:to ne vazi samo za kvin... nego za bilo koji vrhunski bend... evo sad cemo videti/cuti zeppeline bez plunta...
a tek Zepp bez Planta. to je sramota!
jbg cika jimmy-u se prazni djep :)

Enterprise

Post by Enterprise » 11 Jan 2009, 21:21

Duane wrote: jbg cika jimmy-u se prazni djep :)
Pa nek proda koju gitaru,ionako ih ima preko 1500.Jos da se na tu gitaru potpise i ima cifra da bude astronomska

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Jan 2009, 00:20

Enterprise wrote:
Duane wrote: jbg cika jimmy-u se prazni djep :)
Pa nek proda koju gitaru,ionako ih ima preko 1500.Jos da se na tu gitaru potpise i ima cifra da bude astronomska
da li moze da cifra da se poredi sa cifrom posle turneje? da svaki covek koji dodje na koncert ostavi po dollar premasili bi tu cifru za jedno 10X :) a kako znate oni(tojes' mi :)) ne ostavljaju po dolar :)

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 12 Jan 2009, 02:34

sve je to kao sto ti kazes.
ali onda, **** ga... neslavno ce zavrsiti.
bolje umreti kao legenda, nego ostati zapamcen kao jadnik.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 12 Jan 2009, 02:54

ja recimo ne znam u cemu je trip, nesto mislim da oni svi imaju para i dalje i to mnogo.

Post Reply