Sta je metal?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
- Srdjan_wtf
- KnightOfDoom
- Site Admin
http://uncyclopedia.org/wiki/Metal
Bolest.
Izmena: Pogledajte i linkove koje vam daje, dakle, heavy metal i tako to... možeš bukvalno ceo dan ovo čitati...
Bolest.

Izmena: Pogledajte i linkove koje vam daje, dakle, heavy metal i tako to... možeš bukvalno ceo dan ovo čitati...

- Wild Child
Re: Sta je metal?
metal je rat.
hahahahahaha
hahahahahaha
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re:
Darth Vercundus wrote: A da nije bilo Scorpionsa pola danasnjih bendova ne bi ni postojalo
ova govnjava polovina, svakako.
bez ruznog ne postoji lepo
Re:
Ne diraj mi NU, ahhh, ljudi nikada nece skontati da je nu bolji od vecine zanrova u heavy metalu, e i da, hocu da kazem da u NU ne spadaju LInkin Park i Papa roach, nego Korn, Disturbed, idi npr odslusaj nekrstene iz Zajecara, cist instrumentalni NU metalKnightOfDoom wrote:Nije se klasifikacija menjala godina niti ce se menjati.Nastaju novi pravci i mesavine, a heavy ostaje heavy, death ostaje death...
Black Sabbath ni po meni nije metal, ali to je bio pocetak. Za prvu heavy metal pesmu se smatra pesma Paranoid od doticne grupe.
Mislim, i rock je nastao od bluza pa sada rock ne zovemo bluz. Tako da ni stare metal grupe ne mogu sada da padnu za jednu stepenicu u evoluciji i da se zovu rock.Ne mislim ovim sto sam rekao nista lose(te stepenice i to), ako je nesto nastalo iz necega ne mora da znaci da je dobro. Nu metal je ziv primer.
Mislim da sam se sad i*rao za medaljuJel da?
Ahahahaahahha, Nekrsteni - za pobjedu™.