hvala hvala...Madhead wrote:Duane Skydog Allman!!!
Koje Gitariste Volite Kao Osobe?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koje Gitariste Volite Kao Osobe?
- roots unite
Re: gitaristi-kao osobe
tanka je linija izmedju genija i ludaka AAnstajnalzo wrote:Ovo je malo hevy forum pa ste odmah nakacli omiljene likove....ok...i meni se
svideo Satriani, odgledao sam par njegovih casova gitare i stvarno je "profa"......
ali mene je Tommy Emanuel odusevio po svim pitanjima.....od odnosa prema
publici do svirke.....covek je na sceni od svoje pete godine, samouk ......
i nadasve normalan covek......ali ok i muzika koju svira je neka druga prica......
a svi umetnici su malo kvrc u glavi bez obzira koja je umetnost u pitanju.....
to je valjda ta klica neke genijalnosti...........
- roots unite
branimir johny stulic
:
:
:

- Rock`n`Roller
- MF veteran
Steve Morse, Gary Moore 

Sto ne krenes kod njega na casove?Duane wrote:TOCAK

- mislim_stvarno
Jel on jos drzi tu skolu gitare i koliko koshta?
Chuo sam da je lik dosta zaje&an na chasovima...
Kao zaje&ava i ljude koji znaju da sviraju.

a onda bi postao predobar pa nebi mogao dolaziti na jamove forumacccira wrote:Sto ne krenes kod njega na casove?Duane wrote:TOCAK

definisi "znaju"mislim_stvarno wrote:Jel on jos drzi tu skolu gitare i koliko koshta?

i gilmora da dodem... covek je takav zmaj... pravi covek... ljudina! i rori galaher isto! mislim nije samo da svira, nego vidis da je dobar covek, da nije neki tip koji ce u sred avion da skoci na stjuardesu i vice U HAVE UNLEASHED FUCKING FURY.... mislim rispekt debelom, ali obratim malo paznju na ponasanje

Tocak mozda jeste malo cudan, ali on je Tocak for gudnes sejks
Cuo sam da nece bas svakoga da uci i da ne voli nalozene i neozbiljne ljude. Kogod bude radio kod njega ono sto se trazi verujem da nece imati problema

Cuo sam da nece bas svakoga da uci i da ne voli nalozene i neozbiljne ljude. Kogod bude radio kod njega ono sto se trazi verujem da nece imati problema
- mislim_stvarno
Pa pazi, to je rekla kazala, ali prichu mi pricha ortak koji zna lika koji je otishao kod RMa na chas.Duane wrote:definisi "znaju" mislim dodjes bogu gitare u kucu i oces da mu pokazes sta znas... to je malo... hm.. cudno
Kao u fazonu ovaj lik zna da svira, niza muzicka mozda jos nesto, duzi staz sviranja (ne secam se tachno ali poenta je da lik nije chovek koji svira iz zajeban*ije i hobija), a ovaj krene da ga proziva "Kako to drzis gitaru?" i slicno...
Ne mora da bude tachno, ali slushajuci i njegove izjave i neke druge priche ja verujem da i ova pricha nije daleko od istine...
Cccira lepo kaze...
joj care... "kako to drzis gitaru" je prozivanje? pa ja verujem da bi rmt mogao da ga nauci da drzi gitaru bolje nego sedam osnovnih skolamislim_stvarno wrote:Pa pazi, to je rekla kazala, ali prichu mi pricha ortak koji zna lika koji je otishao kod RMa na chas.Duane wrote:definisi "znaju" mislim dodjes bogu gitare u kucu i oces da mu pokazes sta znas... to je malo... hm.. cudno
Kao u fazonu ovaj lik zna da svira, niza muzicka mozda jos nesto, duzi staz sviranja (ne secam se tachno ali poenta je da lik nije chovek koji svira iz zajeban*ije i hobija), a ovaj krene da ga proziva "Kako to drzis gitaru?" i slicno...
Ne mora da bude tachno, ali slushajuci i njegove izjave i neke druge priche ja verujem da i ova pricha nije daleko od istine...
Cccira lepo kaze...

- mislim_stvarno
A u jbt... Pa to je jedan primer toga sta mu je ovaj napricao... Shvatam ja da ti volesh tocka al jbt ne shvataj sve bukvalno...
Mislim bole me patka kako drzim gitaru sve dok je meni udobno i mogu da sviram sve shto mi treba. Poenta je da se lik iztraumirao i izbedachio od jednog chasa!!!
Mislim bole me patka kako drzim gitaru sve dok je meni udobno i mogu da sviram sve shto mi treba. Poenta je da se lik iztraumirao i izbedachio od jednog chasa!!!
ali ako oces da ides kod tocka onda bi trebalo da te zanima kako se drzi gitaramislim_stvarno wrote:A u jbt... Pa to je jedan primer toga sta mu je ovaj napricao... Shvatam ja da ti volesh tocka al jbt ne shvataj sve bukvalno...

Kad odes kod Tocka na cas precutis sve sto moze biti negativno i upijes svaki nanometar njegove genijalnosti. U suprotnom nemoj ici, jer to nije za tebe 

- mislim_stvarno
Pa ok, onda da se slozimo da se ne slazemo...
OK, mogao bi mnogo da naucim, ali ja ni od koga ne bi trpeo ponizavanje, bio to i vaskrsli Hendrix...
Mislim ne umem da sviram ok, znam to zato sam i dosao da me ti naucis a ne da me zaje&avas i ubijas u pojam...
OK, mogao bi mnogo da naucim, ali ja ni od koga ne bi trpeo ponizavanje, bio to i vaskrsli Hendrix...
Mislim ne umem da sviram ok, znam to zato sam i dosao da me ti naucis a ne da me zaje&avas i ubijas u pojam...