Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema Koju Imate
@Highway:
Ne razumem sta si 'teo ovim postom ovde, kupio si ovu gitaru, napravio ti Viden, imas neku novu informaciju o coveku, sta?
Ne razumem sta si 'teo ovim postom ovde, kupio si ovu gitaru, napravio ti Viden, imas neku novu informaciju o coveku, sta?
- Highway One
Ma malo sam se zezaosirac-šunka wrote:@Highway:

Ok preterujem

- Highway One
Kupio sam Boss DS 1 pedalu 

nosi taj junk na modifikaciju !Highway One wrote:Kupio sam Boss DS 1 pedalu

- Highway One
Zasto ???Duane wrote:nosi taj junk na modifikaciju !Highway One wrote:Kupio sam Boss DS 1 pedalu
Sala:Da je fender pedala ne bi bio junk

Mada ta pedala daje malo suma ali

- Guitar_thrill
- MF veteran
ma nista ti ne brini,ako ti se svidja nema potrebe da je modifikujes...to ti Duane nabija komplekse sto on ima english muffin'Highway One wrote:Zasto ???Duane wrote:nosi taj junk na modifikaciju !Highway One wrote:Kupio sam Boss DS 1 pedalu
Sala:Da je fender pedala ne bi bio junk
Mada ta pedala daje malo suma ali![]()
![]()

- Highway One
Thanks old buddyGuitar_thrill wrote: ma nista ti ne brini,ako ti se svidja nema potrebe da je modifikujes...to ti Duane nabija komplekse sto on ima english muffin'

nije to zbog mafina... tjuo sam kako zvuci... modifikuj! to ti je kao da kupis sd-1 i ne modifikujes... tjemu? nitjemu... onda bolje uzmes bad monkey, a u ovom slutjaju obilje raznih distorzija
engleski kolachitj rulEZ!

engleski kolachitj rulEZ!
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja sam npr bio odusevljen de es kecom pre 2-3 godine,a sad me jako iritira...ali to je verovatno zato sto sada jurim neki skroz deseti zvuk od te distorzije (i uopste distorzije) 

it's called growing up...Guitar_thrill wrote:ja sam npr bio odusevljen de es kecom pre 2-3 godine,a sad me jako iritira...ali to je verovatno zato sto sada jurim neki skroz deseti zvuk od te distorzije (i uopste distorzije)
- DrGreenthumb
- MF veteran
Doncha diss the old biach!Duane wrote:it's called growing up...Guitar_thrill wrote:ja sam npr bio odusevljen de es kecom pre 2-3 godine,a sad me jako iritira...ali to je verovatno zato sto sada jurim neki skroz deseti zvuk od te distorzije (i uopste distorzije)

DS1 je institucija, Satriani svira na opremi od 20k+ evara pa mu je za dist zaduzena humble orange, skidaj kapu mladcu! Oma!

da DS1 koji je handmade rad nekog chiche koji ceo zivot pravi tu istu pedalu i zivi negde kod fukoke...DrGreenthumb wrote:Doncha diss the old biach!Duane wrote:it's called growing up...Guitar_thrill wrote:ja sam npr bio odusevljen de es kecom pre 2-3 godine,a sad me jako iritira...ali to je verovatno zato sto sada jurim neki skroz deseti zvuk od te distorzije (i uopste distorzije)![]()
DS1 je institucija, Satriani svira na opremi od 20k+ evara pa mu je za dist zaduzena humble orange, skidaj kapu mladcu! Oma!

not to be confused with this orange pedal they sell here...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Cini ti se da je to jako razlicito od originala, to je taj ton samo malo izfriziran.Duane wrote:DrGreenthumb wrote:da DS1 koji je handmade rad nekog chiche koji ceo zivot pravi tu istu pedalu i zivi negde kod fukoke...Duane wrote: Doncha diss the old biach!![]()
DS1 je institucija, Satriani svira na opremi od 20k+ evara pa mu je za dist zaduzena humble orange, skidaj kapu mladcu! Oma!![]()
not to be confused with this orange pedal they sell here...
Jes' vala. Nista sto, za nas smrtnike, ne bi mogao da uradi jedan najobicniji ekvilajzer (pa i onaj behringerov zucko).DrGreenthumb wrote:to je taj ton samo malo izfriziran