Ali to je meni posveceno, tako da ja posedujem veci deo autorskih pravaDrGreenthumb wrote:@cccira - menjaj sig BREI wuz there first!

Inace mislim da se ovde mnogo razmimoilazimo terminologijom, a u stvari svi slicno (ako ne i isto) mislimo
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ali to je meni posveceno, tako da ja posedujem veci deo autorskih pravaDrGreenthumb wrote:@cccira - menjaj sig BREI wuz there first!
Pa podesi EQ (na procesoru ili pojacalu) pa ce se lepo cuti i sa drugim instrumentima.Frostensen wrote:Pa zato i pitam. Zoom 606,ako se lepo podesi, se sam chuje odlichno.. al' kad ulete ostali instrumenti..nishta.. A taj procesor je kao o'ket ..pa se sad razmishljam sabrajam i razbrajam
To mnogo vise zavisi od pojacala na kom svirasFrostensen wrote:Pa zato i pitam. Zoom 606,ako se lepo podesi, se sam chuje odlichno.. al' kad ulete ostali instrumenti..nishta.. A taj procesor je kao o'ket ..pa se sad razmishljam sabrajam i razbrajam
...i od tvoje percepcije zvuka. Nekim ljudima treba samo nekakva-bilo-kakva distorzija, u kom slučaju im je skupa sprava kao OD-20 bacanje para. Opet, neki gitaristi (koji imaju tu sreću da često slušaju dobre distorzije i odlična pojačala) odmah čuju mane digitalne distorzije (hladnoća, ograničen spektar, odsutnost) i nisu njome zadovoljni.cccira wrote: To mnogo vise zavisi od pojacala na kom sviras...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests