Neka pise neko ko ima knjigu Skola Gitare 1 ili 2,3,4... Zanimaju me utisci ljudi koji su potpuni pocetnici gitare poput mene i uce gitaru iz ovih knjizica... AHA, takodje me zanima dali bih mogo da pronadjem digitalnu verziju knjizice Skola Gitare 1. Ubio sam se trazeci je po pretrazivacima ali mi samo pronalazi da je kupim kod PC KNJIGE i tako jos nekih sajtova. Ako ne mrzi nekog ko ima ovo neka skenira prvih desetak stranica ili vise pa da mi posalje nekako!
Postojala je Skola gitare Miroslava Orbovića na netu, ali je ugašena sa novim propisima po kojima fizičko lice ne može da ima domen xx.co.yu, ali kao je prvi hosting napravio Sezam trebalo bi da to još uvek postoji na njihovom serveru. Sezamovci napadnite tastature i pronađite ovu školu koja mnogima može biti jako zanimljiva i korisna. Cela škola je u zip formatu cca 5Mb.
Critical wrote:Ja sam ovu skolu jos na vreme skinuo na komp ,pa ako nekom treba ,neka vice
Pomislio sam da je negde okačim, ali ne znam imal li na to pravo. Dobro bi bilo da Sezamovci procunjaju po serveru i ako škola još postoji postave url ovde.
Pa nemam pojma da li moze da se kaci ,valjda moze ,mislim nije zasticena nicim ,tako da ..........nema pojma Ako moze ja cu da okacim.
Evo sada sam bio na sajtu Skola gitare (sezam pro) ima link za download ali ne radi
Znaš šta, okači ti to negde ako te ne mrzi. Mislim da ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema jer je to već bilo javno publikovano od strane autora, jedino niko ne bi smeo da radi neke prepravke bez saglasnosti autora.