Odoh da spavam, that's all from me tonight

Ma to sam ja na Dooliov post odgovoriomislim_stvarno wrote:Ma nisam ni ja mislio nista lose o tome sto si rekao, cak se i slazem u mnogim stvarima, nego sam samo pokusavao da prikazem da na obe strane ima predrasuda...
you said it yourself... i don't see no folkih people goin round forum sayin' something like War On Rock or other mumbo jumbo..kurtrose wrote:pitaje je ko ima vise predrasuda..
Osmeh mi se rasirio na faci kada sam video da si se ukljucio u raspravu, falio si miDuane wrote:you said it yourself... i don't see no folkih people goin round forum sayin' something like War On Rock or other mumbo jumbo..kurtrose wrote:pitaje je ko ima vise predrasuda..
Doolio wrote:neka fensi riba kaze nekom rokeru da ne bi s njim ni za karton vinjaka zato sto je kosat
jbg nisam bio tu... sad sam se vratio ponovo..kurtrose wrote:Osmeh mi se rasirio na faci kada sam video da si se ukljucio u raspravu, falio si miDuane wrote:you said it yourself... i don't see no folkih people goin round forum sayin' something like War On Rock or other mumbo jumbo..kurtrose wrote:pitaje je ko ima vise predrasuda..![]()
Pa vec sam rekao, da se oni osecaju ugrozeno pisalio bi i pljuvali po rokerima..
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests