Rax13 - Malo mojih snimaka
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Rax13 - Malo mojih snimaka
Rax13 ajd uradi cover ove pesme i okaci na youtube voleo bih da vidim kako bi to odsvirao jer mi tvoje kompozicije vuku na rock,blues a ovo je hardcore...da vidim kako se snalazis u nepoznatom ako uspes skidam kapu.BTW fine su ti kompozicije opustaju...
http://www.youtube.com/watch?v=1V4EbmE_nvA
Brate, kako mislish da uradim cover?Delayer wrote:Rax13 ajd uradi cover ove pesme i okaci na youtube voleo bih da vidim kako bi to odsvirao jer mi tvoje kompozicije vuku na rock,blues a ovo je hardcore...da vidim kako se snalazis u nepoznatom ako uspes skidam kapu.BTW fine su ti kompozicije opustaju...

Hvala...
Mislim da odsviras ovu lead gitaru posto su neke ludacke skale i tapping i all that shit...moram da vidim profesionalca na delu 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?
Doktore, koliko sam ja mogao da te čujem do sada kako sviraš, ti bi ovo mogao da odsviraš bez problema.DrGreenthumb wrote:Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?

- DrGreenthumb
- MF veteran
Apsolutno je sjajan i bice jos bolji, razvija se u pravom pravcu (bar ja tako mislimDerrick wrote:Doktore, koliko sam ja mogao da te čujem do sada kako sviraš, ti bi ovo mogao da odsviraš bez problema.DrGreenthumb wrote:Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?Rax-a nisam dovoljno slušao, ali ono što sam čuo (na jam sessionu i preko ovih snimaka), čovek sjajno svira!

zadovoljstvo mi je jammovati sa covekom... sto bi rekli - zna znanje...
Mozda zato sto nije brljotinaDrGreenthumb wrote:Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?

Dobro moze covek da odsvira bilo sta i okaci na you tube samo da vidim kako svira,tehnika i tako to da vidim gde ja gresim jer ako on svira samo 2-3 god ovako dobro onda mora da je cudo ili je nasao bolji nacin za development.
Cover http://www.youtube.com/watch?v=3pLJ7BEJ ... re=related
Pa, dobro, cilj ti je verovatno bio da p(d)okazes da rax13 ne moze da odsvira ovo? (Ti znas zbog cega ti je to potrebno)
Verovatno ne moze (evo ne mogu ni ja, a sviram mnogo duze od raxa), a ti si vidim bas ozbiljno krenuo da skidas? (Malo je sloppy, sto bi Anglosaksonci rekli, al' dobro, ima vremena)
Eto, samo nastavi, i kad ovo dobro odsviras, bices dobar gitarista.
Verovatno ne moze (evo ne mogu ni ja, a sviram mnogo duze od raxa), a ti si vidim bas ozbiljno krenuo da skidas? (Malo je sloppy, sto bi Anglosaksonci rekli, al' dobro, ima vremena)
Eto, samo nastavi, i kad ovo dobro odsviras, bices dobar gitarista.

Ovo je jedna od najklishe i najneinteresantnijih solazha koju sam chuo u poslednjih par godina. Ja ovo mogu da odsviram nakon 15 minuta vezhbe a nisam shredder niti neki tehnichar i nikada nisam vezhbao gitaru.
Preporuchujem da se svaka dalja poruka korisnika Delayer jednostavno ignorishe u ovoj temi.
Nemam nishta protiv dechka, nek iznese neku pametnu tvrdnju, mishljenje ili sud na nekoj drugoj temi, neka bude duhovit to bi bilo cool, ali ove stvari su so uncool.
Cheers!
Preporuchujem da se svaka dalja poruka korisnika Delayer jednostavno ignorishe u ovoj temi.
Nemam nishta protiv dechka, nek iznese neku pametnu tvrdnju, mishljenje ili sud na nekoj drugoj temi, neka bude duhovit to bi bilo cool, ali ove stvari su so uncool.
Cheers!
Svaka chast druzhe, bolje svirash od meneRax13 wrote:Hvala...
E'o jutros jammovao malo uz Strianijev Cool #9 , pa se neshto i snimilo na brzaka...
http://www.box.net/shared/lxt6eefx7b

Svejedno, svaka chast, izuzetan feel, odlichan zvuk, kontrola, nema drljanja, nema shuma, ostale zhice ne zakachinjesh, sve je na mestu. Keep on rocking in the free world!

Pa, dobro, možda ne treba ignorisati njegove post-ove, ali nije mi jasno otkuda ljudima ideja da je ona solaža nešto posebno - em je, što rekoste, kliše, em nije ništa posebno brza niti zahteva ovladavanje nekim posebno komplikovanim tehnikama (koliko se ja razumem, barem...
).
Mada, slažem se, onaj predlog za "cover" više deluje kao da je hteo da se (onako perfidno) nadmeće sa Rax-om, a što verujem da Rax-a baš i ne interesuje (isto kao i Sinišu, Cortexa, i Doktora).
I još nešto, da ne ulazim sada u priču, takve predloge da uradim "cover" nekih bubnjara i njihovih solo-a sam i ja, svojevremeno, na jednom forumu dobijao....

Mada, slažem se, onaj predlog za "cover" više deluje kao da je hteo da se (onako perfidno) nadmeće sa Rax-om, a što verujem da Rax-a baš i ne interesuje (isto kao i Sinišu, Cortexa, i Doktora).
I još nešto, da ne ulazim sada u priču, takve predloge da uradim "cover" nekih bubnjara i njihovih solo-a sam i ja, svojevremeno, na jednom forumu dobijao....

Derrick wrote:Pa, dobro, možda ne treba ignorisati njegove post-ove,...
Mada, slažem se, onaj predlog za "cover" više deluje kao da je hteo da se (onako perfidno) nadmeće sa Rax-om,

Siguran sam da si ih oduvaoI još nešto, da ne ulazim sada u priču, takve predloge da uradim "cover" nekih bubnjara i njihovih solo-a sam i ja, svojevremeno, na jednom forumu dobijao....

Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način.Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao![]()
![]()
:p

Pa na to sam i mislio druzhe, stoga i kilo smajlija, znash...ono kao, aludirao sam na to da, poshto nisi bio dovoljno egzaktan, da zapravo jesi to odradioDerrick wrote:Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način.Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao![]()
![]()
:p

Nevermind.