Rax13 - Malo mojih snimaka

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Delayer

Re: Rax13 - Malo mojih snimaka

Post by Delayer » 23 Jan 2009, 00:11

Rax13 ajd uradi cover ove pesme i okaci na youtube voleo bih da vidim kako bi to odsvirao jer mi tvoje kompozicije vuku na rock,blues a ovo je hardcore...da vidim kako se snalazis u nepoznatom ako uspes skidam kapu.BTW fine su ti kompozicije opustaju...

http://www.youtube.com/watch?v=1V4EbmE_nvA

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 23 Jan 2009, 01:19

Delayer wrote:Rax13 ajd uradi cover ove pesme i okaci na youtube voleo bih da vidim kako bi to odsvirao jer mi tvoje kompozicije vuku na rock,blues a ovo je hardcore...da vidim kako se snalazis u nepoznatom ako uspes skidam kapu.BTW fine su ti kompozicije opustaju...

http://www.youtube.com/watch?v=1V4EbmE_nvA
Brate, kako mislish da uradim cover? :)

Hvala...

Delayer

Post by Delayer » 24 Jan 2009, 00:15

Mislim da odsviras ovu lead gitaru posto su neke ludacke skale i tapping i all that shit...moram da vidim profesionalca na delu :D

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Jan 2009, 00:20

Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 24 Jan 2009, 01:32

DrGreenthumb wrote:Zasto bi iko skidao ovu brljotinu bez pocetka i kraja?
Doktore, koliko sam ja mogao da te čujem do sada kako sviraš, ti bi ovo mogao da odsviraš bez problema. :wink: Rax-a nisam dovoljno slušao, ali ono što sam čuo (na jam sessionu i preko ovih snimaka), čovek sjajno svira! :)

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Jan 2009, 01:38

Derrick wrote:
Doktore, koliko sam ja mogao da te čujem do sada kako sviraš, ti bi ovo mogao da odsviraš bez problema. :wink: Rax-a nisam dovoljno slušao, ali ono što sam čuo (na jam sessionu i preko ovih snimaka), čovek sjajno svira! :)
Apsolutno je sjajan i bice jos bolji, razvija se u pravom pravcu (bar ja tako mislim :) ), ali pitanje je zasto skidati ovakvo sto? Zato sto je tehnicki zahtevno? Pa i nije narocito, straightforward HM shred udri-po-jednoj-skali-gore-dole, bzvz. Rax je na mnooogo visem nivou od ovoga, bro :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Jan 2009, 01:50

zadovoljstvo mi je jammovati sa covekom... sto bi rekli - zna znanje...

Delayer

Post by Delayer » 24 Jan 2009, 09:40

Mozda zato sto nije brljotina :roll:
Dobro moze covek da odsvira bilo sta i okaci na you tube samo da vidim kako svira,tehnika i tako to da vidim gde ja gresim jer ako on svira samo 2-3 god ovako dobro onda mora da je cudo ili je nasao bolji nacin za development.

Cover http://www.youtube.com/watch?v=3pLJ7BEJ ... re=related

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Jan 2009, 12:29

Pa, dobro, cilj ti je verovatno bio da p(d)okazes da rax13 ne moze da odsvira ovo? (Ti znas zbog cega ti je to potrebno)

Verovatno ne moze (evo ne mogu ni ja, a sviram mnogo duze od raxa), a ti si vidim bas ozbiljno krenuo da skidas? (Malo je sloppy, sto bi Anglosaksonci rekli, al' dobro, ima vremena)

Eto, samo nastavi, i kad ovo dobro odsviras, bices dobar gitarista. :mrgreen:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Jan 2009, 12:49

Ovo je jedna od najklishe i najneinteresantnijih solazha koju sam chuo u poslednjih par godina. Ja ovo mogu da odsviram nakon 15 minuta vezhbe a nisam shredder niti neki tehnichar i nikada nisam vezhbao gitaru.

Preporuchujem da se svaka dalja poruka korisnika Delayer jednostavno ignorishe u ovoj temi.

Nemam nishta protiv dechka, nek iznese neku pametnu tvrdnju, mishljenje ili sud na nekoj drugoj temi, neka bude duhovit to bi bilo cool, ali ove stvari su so uncool.

Cheers!

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Jan 2009, 12:59

Rax13 wrote:Hvala... ;)

E'o jutros jammovao malo uz Strianijev Cool #9 , pa se neshto i snimilo na brzaka...

http://www.box.net/shared/lxt6eefx7b
Svaka chast druzhe, bolje svirash od mene :) Odlichno, odlichno zvuchi! I shto reche Dr. pre par strana, imash bre taj instrument u ruci, u pravom smislu te rechi, kontrolishesh ga, na tome cu uvek zavideti i tebi i njemu, mojim prstima to s godinama nije doshlo, da li je zbog nedostatka vezhbe, ne znam...
Svejedno, svaka chast, izuzetan feel, odlichan zvuk, kontrola, nema drljanja, nema shuma, ostale zhice ne zakachinjesh, sve je na mestu. Keep on rocking in the free world! :)

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 24 Jan 2009, 13:04

Pa, dobro, možda ne treba ignorisati njegove post-ove, ali nije mi jasno otkuda ljudima ideja da je ona solaža nešto posebno - em je, što rekoste, kliše, em nije ništa posebno brza niti zahteva ovladavanje nekim posebno komplikovanim tehnikama (koliko se ja razumem, barem... :mrgreen: ).

Mada, slažem se, onaj predlog za "cover" više deluje kao da je hteo da se (onako perfidno) nadmeće sa Rax-om, a što verujem da Rax-a baš i ne interesuje (isto kao i Sinišu, Cortexa, i Doktora).

I još nešto, da ne ulazim sada u priču, takve predloge da uradim "cover" nekih bubnjara i njihovih solo-a sam i ja, svojevremeno, na jednom forumu dobijao.... :roll:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Jan 2009, 13:14

Derrick wrote:Pa, dobro, možda ne treba ignorisati njegove post-ove,...
Mada, slažem se, onaj predlog za "cover" više deluje kao da je hteo da se (onako perfidno) nadmeće sa Rax-om,
:)
I još nešto, da ne ulazim sada u priču, takve predloge da uradim "cover" nekih bubnjara i njihovih solo-a sam i ja, svojevremeno, na jednom forumu dobijao.... :roll:
Siguran sam da si ih oduvao :lol: :mrgreen: :mrgreen: :p

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 24 Jan 2009, 13:57

Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao :lol: :mrgreen: :mrgreen: :p
Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način. :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Jan 2009, 14:27

Derrick wrote:
Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao :lol: :mrgreen: :mrgreen: :p
Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način. :)
Pa na to sam i mislio druzhe, stoga i kilo smajlija, znash...ono kao, aludirao sam na to da, poshto nisi bio dovoljno egzaktan, da zapravo jesi to odradio :mrgreen:
Nevermind. :) Bitno da se slazhemo kako su to krajnje gluposti. JA bih apelovao na Delayer-a da gradi svoj stil, a ne da coveruje tudje, pa makar ni po cenu nuzhnog, ali diskutabilnog, napretka koji takav akt mozhda sa sobom nosi... To je samo moje mishljenje.

Post Reply