Vredi li popravljati ovu jako staru gitaru
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Vredi li popravljati ovu jako staru gitaru
Izgleda kao stari istočnoevropski rad. Pokušaj da nađeš neku sličnu ovde: http://meatexz.com/cheesyguitars/guitars.html
Isplati li se? Kao lična satisfakcija, uvek. Kao ulaganje zarad profita, zavisi...
Isplati li se? Kao lična satisfakcija, uvek. Kao ulaganje zarad profita, zavisi...
Re: Vredi li popravljati ovu jako staru gitaru
Mislim da svaki majstor moze da ti montira nov vrat (da uradi 1:1 repliku, ili izmeni nesto po tvojoj zelji). To moze da kosta u zavisnosti od materijala 50-100e. Ne znam da li smatras da je to ok investicija. Iskreno, ja bi na tvom mestu isao na to, ali ja sam malo bolje materijalno situiran, a i veliki sam emotivac kad su stare gitare u pitanju. Preporucio bih ti Sanjiku sa Novog Brda (meni je opravljao 2 gitare, mom bratu je napravio 2), ja sam sa njim extremno zadovoljan, ali to moze da ti uradi i bilo koji drugi majstor (Mirko Tasic, Goran iz Zemuna, Peca, Maric, bilo ko) po tvom izboru. Bilo bi jako korisno da slikas i okacis taj deo gitare gde je vrat poceo da se odvaja. Onda mozemo da ti kazemo preciznije sta i kako. Mozda ni ne mora nov vrat, nego moze neko krpljenje za 20ak evra, sad samo daj slike