Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
al ste raspljuvali xD
aj i ja da se pridruzim xD
zamislite ga golog xD
aj i ja da se pridruzim xD
zamislite ga golog xD
Au bre vasko al si ti jedan perverzan dečkovasko wrote: zamislite ga golog xD

Hm, Neverne Bebe,ne gotivim ih baš nesto.Secam se kada su svirali u emisiji 3K dur i prilično dobro su svirali strane obrade (dobro su potkovani kao muzičari),a što se tiče autorskih pesama tu su neki prosečni pop-rock.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fuck..... Koji sam se k.... kacio na net pre spavanja.. Veceras nema gasenja svetla posle ovih prizora 

e jebiga bas
aaaaa kosati glodar... to je savrsen opis... to mi se mota po mozgu, al nisam mogao tako lepo da srochim... al lik je mudroser za medalju... misli da je bog muzike 

-
Ma nije valjda toliko lud... valjda bog kad ti uzme lepotu, da ti neki sluh, majkumu?!misli da je bog muzike
Nego, meni nije jasno, kako je on uspeo da ubedi ljude da je njegova muzika dojaja?
I koje on to ribe je... mislim, spava sa njima? Trebalo bi (barem) duplo da mu naplacuju!!!
Pa pogle na sta mu lice te ribe u bazenuKirilStipsa wrote:Ma nije valjda toliko lud... valjda bog kad ti uzme lepotu, da ti neki sluh, majkumu?!misli da je bog muzike
Nego, meni nije jasno, kako je on uspeo da ubedi ljude da je njegova muzika dojaja?
I koje on to ribe je... mislim, spava sa njima? Trebalo bi (barem) duplo da mu naplacuju!!!

al ova druga slika je skroz glodarska... 

al brate, ja da sam on odma bi se nagruvao ili nesto tog tipa, mislim, ajde, ruzan si i zubat si, ali probaj barem 'izokola' to da sredis, barem nek pokusa da mi prevari oko da je homo sapiens.
Rocker. wrote:Au bre vasko al si ti jedan perverzan dečkovasko wrote: zamislite ga golog xDGoogle čini čuda
![]()
![]()
![]()
Hm, Neverne Bebe,ne gotivim ih baš nesto.Secam se kada su svirali u emisiji 3K dur i prilično dobro su svirali strane obrade (dobro su potkovani kao muzičari),a što se tiče autorskih pesama tu su neki prosečni pop-rock.
aaaaaaaa pa ti nisi normalan

dal cu ikada zaspati posle ovog cuda
Kakvo crno sredjivanje i gruvanje kad mu iz ociju smrdi strashno?
Jedno vreme sam radio na 3k dok je isao 3kdur... Svi ostali su sasvim okej, ali je zato Milan smradina za sve njih plus jos malo pride. Prepotentni kompleksash... [?!]
Jedno vreme sam radio na 3k dok je isao 3kdur... Svi ostali su sasvim okej, ali je zato Milan smradina za sve njih plus jos malo pride. Prepotentni kompleksash... [?!]
ma znam, al eto barem kad se slika da, ako je vec izrod u faci (sto ne moze da menja bez irurga), ne mora to da podrzava ostatkom sebe:)
E znate koga jos ne mogu da smislim? Sve one grupice iz 90-ih tip Dr.Iggy, Bit Strit
, Djogani i ostali...
Pre neki dan sam gledao spotove tog tipa na tv-u. Jebo te, jebes embargo, sankcije i ratove, kako smo mi priziveli tu muziku!?

Pre neki dan sam gledao spotove tog tipa na tv-u. Jebo te, jebes embargo, sankcije i ratove, kako smo mi priziveli tu muziku!?
ja mogu da ih podnesem vrlo uspesno, stavise, sve te pesme mi imaju neku nostalgicno-emotivnu vrednost, prvu ribu sam smuvao kad je iso knez na zurci bre:)
Znam, i ja sam morao da slusam te stvari tada ali se pitam kako sam ostao normalan!?
Mislim bio sam klinac, to je bio procef formiraja licosti tada kod mene... To mi je kao sada grand, na istom stupnju moralnih vredosti su i jeda idrugi fazon... Zao mi je klinaca kojima se turaju takve gluposti i takav kic pod nos preko televizije..