Sta mislite o popu generalno?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Duane
Fenderaš

Re: Sta mislite o popu generalno?

Post by Duane » 04 Dec 2008, 00:25

nemanjavelimirovic wrote:
Drumkiller wrote:Neverne Bebe, domaci bend,odradili su odlican posao...Mada je to neki pop rock,zavisi od pesme do pesme....Ali tekstovi,kompozicija,vokali su odlicni...
Meni nisu recimo...smaraju za medalju njihove pesme... :D
+1

smaraju ko bec... al radnji svaki respekt covek je objasnio sto se gitare tice... al onaj njihov glavni tip sa kosom i cvidzama je smarac nevidjeni... on mi pomalo ide na da prostite na izrazu polni k''''c sa tim njegovim "ja sam centar svemira, najveci muzicar koji je hodao zemljom" stav... a ustvari je mrak koliko mori covek ;)

Drumkiller

Post by Drumkiller » 04 Dec 2008, 00:28

ja mislim da se taj lik utripovao da je neki svestenik...:) brada,kosa,stalno komentarise crkvu...:) al' one dwe ribe sho pevaju :shock: ...:) Meni su oni skroz ok,ali nove Neverne Bebe,ne stare...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 04 Dec 2008, 00:50

Drumkiller wrote:ja mislim da se taj lik utripovao da je neki svestenik...:) brada,kosa,stalno komentarise crkvu...:) al' one dwe ribe sho pevaju :shock: ...:) Meni su oni skroz ok,ali nove Neverne Bebe,ne stare...
Velikosvestenik CRKVE TEZGAROSKOG HODOCASCA. OPELO JE HRANA ZA EGO. Buhahahaha :mrgreen:

Inace u drustvu kod nas ih oslovljavamo kao NEVINE BABE, sto je odvalio jedan lik jer nije dobro cuo njihovo ime. :D

Pa Ribe su ok, ali nisu bas ono ... :homer:

Santana

Post by Santana » 27 Dec 2008, 15:03

taj lik je profesor na muzickoj akademiji i predaje klavir

sevastokrator

Post by sevastokrator » 31 Dec 2008, 22:30

Mislim da je pop namenjen sirokim narodnim masama i da je generalno popularniji od rocka ili panka, jazza...
medjutim cek i kod amerikanaca folk (tj. kantri) je popularniji, no nebitno,
ali ima u sebi dosta elemenata diska i tehna, house-a, ali dosta prijatna muzika i moze se slusati gotovo uvek

Lena

Post by Lena » 07 Jan 2009, 14:39

Danashnji pop je uglavnom isti...Ja vishe volim stariji pop...npr. stare pesme od Mariah Carey, Whitney Houston, Michael Jackson...

kurtrose

Post by kurtrose » 02 Feb 2009, 18:04

Mene je jedan ispalio za krstenje pre par dana tako da me trenutno nervira... Ali ih u principu gotivim, pomogli su dosta narodu dok smo bili pod turcima, bili su predstavnici i vodje naroda kada nam nije bilo dozvoljeo da imamo zvanicne predstavnike, setimo se da su i predvodili Seobe naroda u Austriju...

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 05 Feb 2009, 17:26

kurtrose wrote:Mene je jedan ispalio za krstenje pre par dana tako da me trenutno nervira... Ali ih u principu gotivim, pomogli su dosta narodu dok smo bili pod turcima, bili su predstavnici i vodje naroda kada nam nije bilo dozvoljeo da imamo zvanicne predstavnike, setimo se da su i predvodili Seobe naroda u Austriju...
Car! :mrgreen:

Nisam se skoro ovako smejao..

Meni je sve sto mi udje u usi brzo pop ( rok, metal , pank, voda na bazenu, hard-core, elektro, ska, pop :lol: , rep, r'n'b, "alternativa", bluz, rege nije pop jer me baca u blazu depresiju :cry: )

U sustini, ozbiljna muzika i jazz nisu pop, ostalo sve jeste ( rege nije pop jer je potpuno bezveze i los i dosadan)..

Nisam strucnjak, tako da je ovo sve sto napisah izrazito subjektivan dozivljaj (ima li objektivnih dozivljaja?) :mrgreen:

Osim za rege :grummel_2:
Za to sam siguran :evil:
Crush Kill Destroy :twisted:

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 05 Feb 2009, 21:35

Mrzim trendove jer mislim da to uvlaci ljude da ne istrazuju druge stvari osim toga shto je trenutno "in", jelte... A tako isto i pop kultura i pop muzika je postala trend, pa je samim tim sranje (po meni).

E da, a i pop muzika je realno sranje... :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 05 Feb 2009, 21:41

Ma nemoj. :x
Bitls su sranje? :)
ili ti pod pojmom pop podrazumevas nesto drugo? :?:

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 06 Feb 2009, 01:25

sinisake wrote:Ma nemoj. :x
Bitls su sranje? :)
ili ti pod pojmom pop podrazumevas nesto drugo? :?:
Mislio sam na pop od 90-tih pa na ovamo... ;)

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Feb 2009, 01:37

Rax13 wrote:Mrzim trendove jer mislim da to uvlaci ljude da ne istrazuju druge stvari osim toga shto je trenutno "in", jelte... A tako isto i pop kultura i pop muzika je postala trend, pa je samim tim sranje (po meni).

E da, a i pop muzika je realno sranje... :)
Jel' znas sta je sranje? Rege je sranje 8)

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Feb 2009, 01:43

Rax13 wrote:
Mislio sam na pop od 90-tih pa na ovamo... ;)
Pa ne bih rekao da je sve njesra u pop-u od 90-ih. Mislim da je broj kvalitetnih izvodjaca od 60-ih opadao po deceniji, al' ima dosta toga dobrog u devedestim (idi u kst kad su devedesete, pa 's cut'! :lol: )

Ako nista, ima dosta odlicnih pesama, ako nema vec mlogo dobrih pop albuma, mislim :mrgreen:]

Ipak su Michael Jackson, Madonna, Prince neke od svojih najboljih radova objavili 90-ih :D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 06 Feb 2009, 02:51

AllHopeIsGone wrote:Jel' znas sta je sranje? Rege je sranje 8)
Pa 'de izjavi ovo na Marlijev rodjendan? :grummel_2:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Feb 2009, 04:13

cccira wrote:
AllHopeIsGone wrote:Jel' znas sta je sranje? Rege je sranje 8)
Pa 'de izjavi ovo na Marlijev rodjendan? :grummel_2:
E, izvinjavam se :oops: Nije mi bila namera :shock: Nisam bio precizan. Marli mi je u stvari bas ok, al' veci deo rege muzike koju sam cuo je..pa..necu ponavljati :)

Odnosno..Korn, Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot su po meni odlicni nu-metal bendovi, cesto bas uzivam u njima..al' ostatak ekipe je o d v r a t an, i uopste nu-metal treba zabranti zakonom. Taj pravac nije stvar ukusa, vec neukusa :o

Post Reply