Pretrazio sam forum i nisam nasao konkretnih informacija o ovom modelu, a nisam u mogucnosti da je probam. Ono sto mene interesuje najvise je: kakav zvuk ima pre svega (koliko je glasna posto sam primetio da ima nesto manju rezonatorsku kutiju) na suvo, pa tek posle na struju. Takodje me zanima kakva je u basu, ne volim mnogo ostar zvuk, volim nesto topliji ako me razumete... Kakva je svirljivost? Ako je neko imao neka iskustva neka napise detaljniji opis bio bih mu dosta zahvalan.
Da dodam na njoj bih radio unplugged (npr. Eric Clapton) svirke na struju. A na suvo me zanima kako se ponasa jer sviram i starogradsku i koristo bih je za folklornu muziku (K.U.D.) Hvala.
Yamaha APX500?
Re: Yamaha APX500?
Nije za "na suvo". Dosta tanak ton, ništa od basovitosti koju tražiš.
Ultra svirljiva za moje kriterijume, udobna do besvesti. Mnogo lepo skockan instrument.
Uštekana radi vrlo lepo. U krajnjoj liniji, baš za to je i pravljena, zato i ima taj omanji trup, da bude zgodna i udobna nezavisno da li sediš ili stojiš dok sviraš.
Ultra svirljiva za moje kriterijume, udobna do besvesti. Mnogo lepo skockan instrument.
Uštekana radi vrlo lepo. U krajnjoj liniji, baš za to je i pravljena, zato i ima taj omanji trup, da bude zgodna i udobna nezavisno da li sediš ili stojiš dok sviraš.
- rock action
ima u Mitrosu ja mislim, pa moze da se proba.
Samo je covek u prvoj recenici naglasio da nije u situaciji da proba...
- rock action
ah, propustih... ja probao APX900 ali nisam bio zadovoljan... mnogo mi tanana na suvo, a i kad je ukljucena.. sta znam. ne vredi mi tolike pare.