Sta mislite o gitarama marke Cort? Hvala unapred
pozz
Cort gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Cort gitare
Mislim da su o.k.Totalno,bar ona na Zelenjaku sto sam je probao,sunburst,locking civije,HSH,signature model,dobra je.Jedino sto je malo cuknuta na vratu,to mi se he svidja,mislim ako covek resi da odvoji 4600o din.onda treba da kupi neostecenu gitaru.Ne znam,ukusi su razliciti,po meni je zvuci o.k.A i na Harmony Central ih dosta hvale.
-
Ja koristim korta x godina, a Randja iz Beba ga je koristio Duugoo. Inace Cort radi gitare za fender i ibanez, a to malo ljudi zna.
ja sam probao x6 model, on je negde oko 28 000 din, i super je, samo nisam znao ko ih pravi, ja sviram od blues-a do hard rocka, i cini mi se da je skroz univerzalna djitra! hvala na odgovorima, pozz
Kort se prave u Koreji ( KORea Tech),
rade za Fender i Ibanez po narudzbini.
Kod njih se radi recimo Fenderova Lite Ash serija. Kvalitet izrade solidan.
Sto se tice njihovih gitara, solidne su. Imaju neka interesantna resenja preuzeta sa skupljih gitara.
Imam X2, Drvo dosta dobro (iako je basswood). Magneti sranje. Sa boljim magnetima ove gitare bi mogle da udju u visu ligu bez problema, i da se bore za duplu krunu.
rade za Fender i Ibanez po narudzbini.
Kod njih se radi recimo Fenderova Lite Ash serija. Kvalitet izrade solidan.
Sto se tice njihovih gitara, solidne su. Imaju neka interesantna resenja preuzeta sa skupljih gitara.
Imam X2, Drvo dosta dobro (iako je basswood). Magneti sranje. Sa boljim magnetima ove gitare bi mogle da udju u visu ligu bez problema, i da se bore za duplu krunu.