Fender Deluxe Player Strat?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Fender Deluxe Player Strat?
Okej... who z f00k is Mr. Bationi?
Nem pojma, meni se prvo ucinilo to da pise
Brat Chulio Bafioni-ja
?

Brat Chulio Bafioni-ja

- Rocket Roll
Pa da, kako se ranije nisam setio
Mislim da je to neko custom dodao, kao foru. Da li u fabrici ili neki od vlasnika? Italijan? Meksikanac?
Ne deluje mi kao falsifikat, uopšte... a i ko bi falsifikovao MIM Dlx Strat? Koliko god dobra gitara bila, nije toliko skupa u preprodaji.

Mislim da je to neko custom dodao, kao foru. Da li u fabrici ili neki od vlasnika? Italijan? Meksikanac?
Ne deluje mi kao falsifikat, uopšte... a i ko bi falsifikovao MIM Dlx Strat? Koliko god dobra gitara bila, nije toliko skupa u preprodaji.
God knows kako i gde nasi dileri nabavljaju opremu, tako da me nista ne cudi.
Mozda je Chulio, posten i vredan radnik fabrike u Ensenadi, kao poklon za svoje dugogodisnje pozrtvovanje po odlasku u penziju dobio limited seriju od 5 gitara sa svojim imenom da podeli rodbini i prijateljima, a neko od tih koji su dobili ga nije previse voleo (jos od one deobe dedine imovine) pa je prodao svoj komad
Mozda je Chulio, posten i vredan radnik fabrike u Ensenadi, kao poklon za svoje dugogodisnje pozrtvovanje po odlasku u penziju dobio limited seriju od 5 gitara sa svojim imenom da podeli rodbini i prijateljima, a neko od tih koji su dobili ga nije previse voleo (jos od one deobe dedine imovine) pa je prodao svoj komad

Sasvim moguce, ko zna koliko je ljudima u tim fabrikama dosadno
Npr. preuzeto sa http://www.pedalarea.com/ocd.htm

Npr. preuzeto sa http://www.pedalarea.com/ocd.htm
Some OCDs with a serial number below #16061 have been marked v4 on the interior, nevertheless they still have the v3 circuit board and do not have all the modifications of the v4. A rumour has been going around that the labeling of these v3:s as v4:s was a joke from the assemblers - weather or not they truly differ from the v3:s is not known to the author.
- Rocket Roll
...naročito Horhe, koji ga je uvek sumnjičio da je iza leđa spavao sa Huanitom te da je on pravi otac malog Edmonda...cccira wrote:...a neko od tih koji su dobili ga nije previse voleo (jos od one deobe dedine imovine)...
ja mislim da je taj chulio tip zapravo hteo da napise enrike iglesijas...
A mozda smo samo mi neinformisani i jos uvek nismo culi za tog prodidzija koji je dobio svoj artist strat... 

Gitara je crna ,a MIM Deluxe player stratovi nepostoje u crnoj varijanti.Ali po izgledu to jeste MIM Deluxe player. ...... Ima signature potpis.......ovi iz Fendera nemaju pojma o ovoj gitari.........WTF????????
Jedinstvena gitara

Jedinstvena gitara

Da nije ovo neki novi Videnov rad? Na Aster telo turen MIM Fender vrat, ili tako vec nesto...
A potpis je iz razumljivih razloga promenjen.

To je i meni palo na pametsinisake wrote:Da nije ovo neki novi Videnov rad?

ah kakav zaplet...ko u mexickoj seriji!sinisake wrote:Da nije ovo neki novi Videnov rad? Na Aster telo turen MIM Fender vrat, ili tako vec nesto...![]()

- Rocket Roll
Pre nego se zvao MIM Dlx Player, taj model se zvao Dlx Super Strat. Slična im je još jedna MIM gitara, Powerhouse Strat.Tufli wrote:Gitara je crna ,a MIM Deluxe player stratovi nepostoje u crnoj varijanti.Ali po izgledu to jeste MIM Deluxe player.
Zaboravio sam da li oba ta modela imaju pushbutton kao ta gitara na slici... Mislim da ga ipak ima samo Super Strat, ali starim i pamćenje me više ne služi...
Dlx Super Strat je imao i lepše magnete od sadašnjih Vintage Noiseless bezvezarija koje su na Dlx Playeru - zvali su se Super Fat “Super” Strat i gitaristi su ludeli za njima. Rekao bih da su to ti na "inkriminisanoj" gitari - odlikovali su se tim neobičnim staggerom kakav vidite na slikama, relativno flat ali D-pole štrči (uzgred, nikad nisam video džank kineske magnete sa staggered polepieces kakvi su ti na slici).
Enivej, pomalo me brine taj "Fender Made In Mexico" natpis na headstocku, ali boja gitare ne.
Par korisnih linkova:
http://www.fenderforum.com/forum.html?d ... ber=449354
http://www.fenderforum.com/forum.html?d ... ber=685245
http://www.fenderforum.com/forum.html?d ... ber=692399
cccira wrote:Mozda je Chulio, posten i vredan radnik fabrike u Ensenadi

- Rocket Roll
Ah, da, pogledajte taj poslednji link - "COMMENTS: Special run of 250 for Cole Eunson in 2002." Ta "special run" praksa Ensenade bi mogla da objasni poreklo čudnog natpisa.
Takođe bi taj natpis mogao da sugeriše kako mnogi Fenderi u Srbiju ne stižu baš legalnim kanalima... ali o tome smo dosta puta pričali.
Takođe bi taj natpis mogao da sugeriše kako mnogi Fenderi u Srbiju ne stižu baš legalnim kanalima... ali o tome smo dosta puta pričali.