Песма фанки џ-плакати заувек шта каже лик када она каже "плакатиии заувек "
Јел "Ће плаче плаче"
или "check one check two"
Унапред захвалан!

Moderator: Trooper
Jynx wrote:e, pa covek voli to... baraba...
meni je prijalo da posle jedno 10 god, prci put na maturskoj zurci cujem, malo pripit, oci boje duge...![]()
![]()
jebiga na tome sam rastao, slusao sa svim klincima na rekreativnoj nastavi... na svu srecu pa me moji nisu kljukali narodnjacima, kao neke koje znam (npr, otac zeli da njegov lik postane pevac (ako se tako moze nazvati)), uopste me nisu kljukali, pa sam sam nailazio na muziku.. secam se da sam se u busu u osnovnoj krstio sto jedna devojka slusa gunse... uzas...
Pa ljudi se zainteresuju za odredjenu muziku znaci tu negde u osnovnoj skoli. Ja sam 88 sto snaci da sam 2-3 razred bio 96-97 godine, kada je muzika 90-tih tj taj neki "disko pop blabla truc" bila najpopularnija kod nas, bila je na skoro svakom radiju i na TV-u tako da nisam mogao nista drugo ni da cujem niti sam znao za ista drugo. Ti si, Nyarlathotep, 79 godiste kada si ti bio 2,3 razred tada je vladao Heavy Metal...Nyarlathotep wrote:ja nikad nisam slusao takvu muziku, mada moj mladji buraz jeste, iako sam je ja prezirao. ja sam imao srecu da od starijih metalaca iz kraja, vec u 3. razredu O.S. sa ploca na kasete presnimim gomilu NWOBHM bendova: Iron Maiden, Angel Witch, Judas Priest, Saxon... i od tada traje potraga za dobrom muzikom.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest