Ja volim muziku i sve je to lepo...ali imam jedan problem.Volim da pevam ali do sada me niko nije slusao i sumnjam u to da dobro pevam,mada se meni ne cini da lose pevam.Imam nepunih 16 godina i neznam sta da uradim da bih bila sigurna da dobro pevam.Nadamm se da cete mi pomoci.Nemam svoj bend mada bih volela ali malo je tih koji traze pevacicu u Pozarevcu...ako mozete pomozite mi i oko toga...Hvala unapred
Pomoć pevačici?
Pomoć pevačici?
Pozdrav svima.  

Ja volim muziku i sve je to lepo...ali imam jedan problem.Volim da pevam ali do sada me niko nije slusao i sumnjam u to da dobro pevam,mada se meni ne cini da lose pevam.Imam nepunih 16 godina i neznam sta da uradim da bih bila sigurna da dobro pevam.Nadamm se da cete mi pomoci.Nemam svoj bend mada bih volela ali malo je tih koji traze pevacicu u Pozarevcu...ako mozete pomozite mi i oko toga...Hvala unapred

Re: Pomoć pevačici?
Evo ja bih ti rado pomogao, pevacice...
Fina kilometraza (nepunih 16 godina) ,zanimljivo ineresovanje (pevanje), jos pita da li neko hoce pevacicu samo izbaci 2,3 slike... 

Fina kilometraza (nepunih 16 godina) ,zanimljivo ineresovanje (pevanje), jos pita da li neko hoce pevacicu samo izbaci 2,3 slike...
sinisake oces ti il' da te ja preteknem?
vasko

vasko
- Tiki the Boyler
- Urednik
Snimi neki kratki vokalni uradak pa okači ovde da čujemo.
Ako ništa, bar ćeš znati na čemu si!
Pozdrav i dobro nam došla!

Ako ništa, bar ćeš znati na čemu si!
Pozdrav i dobro nam došla!
i ja ti zelim dobrodoslicu na forum
mozes li za pocetak sebi i drugima da objasnis zasto zelis da budes pevacica?
ali iskreno i nesto malo dublje od "volim da pevam...."

mozes li za pocetak sebi i drugima da objasnis zasto zelis da budes pevacica?
ali iskreno i nesto malo dublje od "volim da pevam...."
Ovako...nemam jos uvek nista snimljeno ali prvom prilikom poslacu vam.Elem,obozavam da pevam jos od kada sam bila veoma mala,pre godinu dana sam resila da imam svoj bend i to sam rekla svojoj sestri,sa kojom nisam bas udobrim odnosima,ali,iako ona ne voli da peva resila je da pre mene ima bend i da bude pevacica jer je htela mene da ucini nesrecnom i stalno mi se hvalila za to.Mozete zamisliti kako sam se ja tada osecala...uzasno...od tada sam i prestala da verujem u to da dobro pevam.
Eto,sve sam vam rekla
bila sam iskrena

Eto,sve sam vam rekla
bila sam iskrena
једноставно је, постани боља певачица од ње 

A sad ti 'oces njoj da vratis?
A mi smo bili uvereni da ti zelis da se otrgnes od patnji individalnog htenja i preneses u transcendentnu oblast stvari po sebi.
Eeee... U moje vreme je to bilo drugacije...

A mi smo bili uvereni da ti zelis da se otrgnes od patnji individalnog htenja i preneses u transcendentnu oblast stvari po sebi.
Eeee... U moje vreme je to bilo drugacije...
ne zelim da joj vratim,nego mi je tesko sto je ona uspela da nadje bend iako love peva a i ne voli time da se bavi a ja nisam

E cao, pomogao bih ti ja, ali bukvalno imam isti problem kao ti ( ne sa setrom ili bratom )  nego sto se pevanja tice.. nikad nisam imao priliku da me neko cuje, a i trema cini svoje, definitivno
 nego sto se pevanja tice.. nikad nisam imao priliku da me neko cuje, a i trema cini svoje, definitivno
Mozemo ti i ja da osnujemo neki bend, samo nam treba muzika... Veliki pzdrav za tebe
                                        Veliki pzdrav za tebe  

Mozemo ti i ja da osnujemo neki bend, samo nam treba muzika...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Nemoj ti previše da se opterećuješ time šta rade drugi.Alexandra wrote:ne zelim da joj vratim,nego mi je tesko sto je ona uspela da nadje bend iako love peva a i ne voli time da se bavi a ja nisam
Radi na sebi i ne sikiraj se!
Ako te niko do sada nije slušao znači da nisi pevala pred bilo kim. Ako ne pevaš pred ljudima znači da si stidljiva. Ako si stidljiva, nećeš se hleba najesti od pevanja, jer biti pevač znači biti frontman i zabavljač, u većini slučajeva. Ak ose oslobodiš i pevaš pred drugima, oni će imati mišljenje o tome a ti ćeš dobiti feedback. Znači problem ne postoji zaista, već se rešava sam po sebi, ili si za pevača, ili nisi.Alexandra wrote:Pozdrav svima.
I upiši se u muzičku. Ne može da ti smeta, dapače.
- 
				azniterion
idi u bilo koje pevacko drustvo i upisi se na hor. to ce puno da ti pomogne da upoznas svoj glas i mogucnosti. ne treba ti muzicka.

Upravo to, normalno je da ti je neugodno pred vecim brojem ljudi ali polako savladavaj strah, probaj za pocetak da pevas pred svojim drustvom, cisto da se naviknesDushan S wrote:Ako te niko do sada nije slušao znači da nisi pevala pred bilo kim. Ako ne pevaš pred ljudima znači da si stidljiva. Ako si stidljiva, nećeš se hleba najesti od pevanja ...
Ni ovo nije losa idejaDushan S wrote: I upiši se u muzičku. Ne može da ti smeta, dapače.
Samo ne shvatam da li je ovo smisljeno zajebavanje uvazenih clanova foruma od pojedinca ili se cela grupa organizovala pa salju postove sa razlicitih IP.
Mislim ,ja bih da pevam ali ne znam da li umem ali zelim da zeznem sestru.Strasno. 

Mislim ,ja bih da pevam ali ne znam da li umem ali zelim da zeznem sestru.Strasno.