Novi album AC/DC-ja?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- Guitar_thrill
 - MF veteran

Re: Novi album AC/DC-ja?
Jel neko kupio kartu? ove najjeftinije i one od 5500 vec rasprodate izgleda 
  (ja sam uzeo onu od 5500 
 )

kako bre rasprodate? kako si ti uzeo kartu? wtf?Guitar_thrill wrote:Jel neko kupio kartu? ove najjeftinije i one od 5500 vec rasprodate izgleda(ja sam uzeo onu od 5500
)
kad pre ma daj idem da kupujem odma u ponedeljak, jes da cu najverovatnije ici sam al ac/dc se ne propusta 
, da evo malo informacija na bilet servisu imaju one od 3900 i 8900, a sto e tice ove od 5500 su u sustinu najbolje, evo link
http://www.biletservis.co.yu/dogadjaj.p ... .30.172.57

http://www.biletservis.co.yu/dogadjaj.p ... .30.172.57
Ja sam uzeo onu od 4300 i moram da priznam ortak je skoro 3 sata cekao u redu da je kupi...Bas su se brzo rasprodale...

al u biletu nemas za stajanje, ovo na eventmu je bio presale i fazon je bio da su karte rezervisane, ne bas pokupovane... nego ja sam zaduzio druga da se resi s' tim proglemom... a ja isto...

- Guitar_thrill
 - MF veteran

pa to ja sam rezervisao preko eventima....a vidim da danas vec nema ni da se rezervise...imam rok od 7 dana da uplatim pa mi salju kartu...mada ima i u ponedeljak u ZR stizu karte pa cu videti i tu da kupim....jer se desi da eventim ne posalje kartu,a ne bih da rizikujem....Duane wrote:al u biletu nemas za stajanje, ovo na eventmu je bio presale i fazon je bio da su karte rezervisane, ne bas pokupovane... nego ja sam zaduzio druga da se resi s' tim proglemom... a ja isto...
kekeke a kod nas u bp vec stizle...Guitar_thrill wrote:pa to ja sam rezervisao preko eventima....a vidim da danas vec nema ni da se rezervise...imam rok od 7 dana da uplatim pa mi salju kartu...mada ima i u ponedeljak u ZR stizu karte pa cu videti i tu da kupim....jer se desi da eventim ne posalje kartu,a ne bih da rizikujem....Duane wrote:al u biletu nemas za stajanje, ovo na eventmu je bio presale i fazon je bio da su karte rezervisane, ne bas pokupovane... nego ja sam zaduzio druga da se resi s' tim proglemom... a ja isto...
- 
				nneennaadd

Ja sam isto narucio jednu od 5500 dingera preko eventima i ako ne posalju ima da idem u BG da im se naje*em svega redom  
A i realno najjace karte su od 5500 dingera , Ovo skuplje treba ko invalid da sedim na tribinama

A ovo jeftinije jedino se isplati dvometrasima
  i likovima koji ce durbine da nose  

A i realno najjace karte su od 5500 dingera , Ovo skuplje treba ko invalid da sedim na tribinama
A ovo jeftinije jedino se isplati dvometrasima
- LazaRocker

Ja sam jos trinestog uzeo ove od 4300... Nisu to tolko losa mesta, samo moras da znas da se snalazis 
 . A mnogo su bezobrazni! Sad koriste seku da uzmu devize od madjara, bugara i ostalih, pa su im dali 22000 karata 
 . A za ZEMLJE BIVSE JUGOSLAVIJE 23000 karata. Pa gde je tu pravda? U Srbiji se odrzava koncert, a srba ce u vrh glave da bude 13000. A moguce je da je to sve prevara, da su o tolkom nestajanju pricali samo da bi narod odmah pokupovao karte, pa ce posle mesec dana da objave ostale su samo karte od 8900 i 11000 pa da se i to proda...

- MICKEY
 - Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Lepo je rekao Era Ojdanic "Srbi, to su najveca g.... "
Mi bismo dupe prodali Hrvatima i Madjarima!
Cekamo svi na ovaj koncert godinama i decenijama i tako nas izjebu.
Hvala Bogu da sam slucajno dan uoci pustanja karata u prodaju imao neku folk-rok tezgu pa sam se snasao da kupim kartu od 4300.
Jbg ljudi, ko se snasao, pricace...

Mi bismo dupe prodali Hrvatima i Madjarima!
Cekamo svi na ovaj koncert godinama i decenijama i tako nas izjebu.
Hvala Bogu da sam slucajno dan uoci pustanja karata u prodaju imao neku folk-rok tezgu pa sam se snasao da kupim kartu od 4300.
Jbg ljudi, ko se snasao, pricace...
- 
				nneennaadd

Nego cuo sam u FAN pit upadaju  prvih ne znam 1k -2k likova ne znam sad bas 

Nesto razmisljam da tamo cekam od 15:00 casova
 isplati se 

Nesto razmisljam da tamo cekam od 15:00 casova
- Guitar_thrill
 - MF veteran

ja cekam od 10hnneennaadd wrote:Nego cuo sam u FAN pit upadaju prvih ne znam 1k -2k likova ne znam sad bas![]()
Nesto razmisljam da tamo cekam od 15:00 casovaisplati se
ali ne znam koliko ce mi vredeti,dobio sam ionu kartu stajanje levo,a fan pit je ispred stajanje desno....
Guitar_thrill wrote:ja cekam od 10hnneennaadd wrote:Nego cuo sam u FAN pit upadaju prvih ne znam 1k -2k likova ne znam sad bas![]()
![]()
ali ne znam koliko ce mi vredeti,dobio sam ionu kartu stajanje levo,a fan pit je ispred stajanje desno....btw. stigla karta jutros

a sta je ovo wavebreaker?
ma meni ja fun pit skroz repulsive... ono podstice neku decurlijsku beatles histeriju... ogavno mi je to... umesto da lepo ko svak normalan kupis jeftinu kartu i zabudzis se sa drustvom i predobro ti je... mesto da se nesto baronises sa kartama od 10000 hiljada milijonA!
- Guitar_thrill
 - MF veteran

ccc vidi se da nisi upucenDuane wrote:Guitar_thrill wrote:ja cekam od 10hnneennaadd wrote:Nego cuo sam u FAN pit upadaju prvih ne znam 1k -2k likova ne znam sad bas![]()
![]()
ali ne znam koliko ce mi vredeti,dobio sam ionu kartu stajanje levo,a fan pit je ispred stajanje desno....btw. stigla karta jutros
a sta je ovo wavebreaker?
ma meni ja fun pit skroz repulsive... ono podstice neku decurlijsku beatles histeriju... ogavno mi je to... umesto da lepo ko svak normalan kupis jeftinu kartu i zabudzis se sa drustvom i predobro ti je... mesto da se nesto baronises sa kartama od 10000 hiljada milijonA!
koja je jbna razlika izmedju wavebreakera i fan cluba? simetricno su rasporedjeni u odnosu na centar bine... sto ce reci da je isto...