Bass skole
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Bass skole
Znaci preporuke za neke dobre funk i slap bass skole...Gde mogu da se nabave i kako,to jest skinu sa neta i tome slicno...Da li iko ima video kurs Leo Brooks-a?Pozz
- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: Bass skole
Mogu samo preporuke, za skidanje ces morati da trazis pomoc na nekom drugom mestu. Procitaj pravilnik, videces kakav je stav foruma prema pirateriji i prema pisanju cele poruke bold fontom.
Izvinjavam se sto nisam obrati paznju na pravilnik...Dakle moze i preporuke!!!Pozz
Louis Johnson-Slap school
Alex Sklarevski-Slap nesto
Flea ima svoju video skolu, i Patituci objasnjava slap, i naravno tu je Victor Wooten.
Alex Sklarevski-Slap nesto

Flea ima svoju video skolu, i Patituci objasnjava slap, i naravno tu je Victor Wooten.
Wooten-a imam...Hvala za ove ostale!!!Da li je neko mozda gledao Leo Brooks-a?Ne mora bas da bude slap samo...Posto gledao sam ovog Lea i dobro funk svira bez slap-a....
-
Vrti malo i po YouTube-u... ima gomila anonimusa koji cepaju dobro, a pravilno... moze mnogo da se nauci... pogotovo o sviranju konkretnih stvari...
Reče Kusturica-"Život je čudo", ja kažem - "Youtube je ČUDO!!!!" 

-
Nemoj izostaviti coveka koji je izmislio slap...
Larry Graham...
Larry Graham...
- Funky_Bassmasta
ja imam jednu skolu izvadeno sa Victor Wootenom i Steveom Bailey ako neko hoce je izvaditi neka kaze jer nema problem pomucit cu se malo za da vi ostavim link
Ja licno imam i Wootena i Baileya tako da hvala tebra u svakom slucaju!!!!Funky_Bassmasta wrote:ja imam jednu skolu izvadeno sa Victor Wootenom i Steveom Bailey ako neko hoce je izvaditi neka kaze jer nema problem pomucit cu se malo za da vi ostavim link