Pojačalo za petožičani bas do do 250e?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pojačalo za petožičani bas do do 250e?
Imam RBX375, petozicani bass. Ta H zica mi pravi problema oko kupovine nekog malog pojacala... U planu sam da kupim Warwick Blue Cab 60w. Nisam bas u toku sa pojacalima, da li neko ima neki predlog... Hvala unapred.
Re: Pojacalo do 250e
Za tu kintu, a da se cuje H razgovetno, treba ti nesto vece snage, i veceg zvucnika (12 inca npr), stoga juri nesto po oglasima, zovi, raspituj se, probaj sto vise pojacala, i onda nadji nesto sto ti se svidja i ako je u budzetu, kupi.
Re: Pojačalo za petožičani bas do do 250e?
Blue Cab 60 nosi 12"... Znam da mi treba nesto vece... Da li je polovno sigurno i sta bi moglo da se nadje za ovu cenu?
Moze zaista dosta toga da ti naidje... Meni je ipak za peticu najbolja 15". A petnaestica imas redovno u oglasima... Iskreno, ako imas budzet od 250e, bolje se strpi jos malo i skupi jos 50-100e i moci ces da kupis nesto sto ces moci da poneses i na svirku. Za te pare (novo) imas Laney Rb3. Ja licno imam okej iskustva sa Laneyem. Takodje i imam fantasticna iskustva sa polovnom robom... Mislim, ako sam ja uspeo da kupim http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =45&t=5995 za 300jevreja, siguran sam da i ti mozes da nadjes nesto. H zica se najbolje ponasa na 15ici... Ja bih skupio jos malo i cekao polovno....
- sirac-šunka
- vragolan
Polovno, polovno!
Ja sam jednom naisao na Hughes&Kettner sa 15-kom, 100w, za 200 evra...
Imam slicnu ponudu, samo je u pitanju Trace AH250, samo glava 300e... Da nije malo mnogomalisha wrote:Moze zaista dosta toga da ti naidje... Meni je ipak za peticu najbolja 15". A petnaestica imas redovno u oglasima... Iskreno, ako imas budzet od 250e, bolje se strpi jos malo i skupi jos 50-100e i moci ces da kupis nesto sto ces moci da poneses i na svirku. Za te pare (novo) imas Laney Rb3. Ja licno imam okej iskustva sa Laneyem. Takodje i imam fantasticna iskustva sa polovnom robom... Mislim, ako sam ja uspeo da kupim http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =45&t=5995 za 300jevreja, siguran sam da i ti mozes da nadjes nesto. H zica se najbolje ponasa na 15ici... Ja bih skupio jos malo i cekao polovno....

Gde si na to naisao...?sirac-šunka wrote:Polovno, polovno!
- sirac-šunka
- vragolan
Bese to davno, lik koji je prodavao je iz sremske palanke bio.
To sam ti vise naveo kao primer da je moguce naci solidnog polovnjaka za 200 evra, nesto malo vise ili cak manje para.
Sto se tice Trace-a AH250 za 250e, mislim da bi to bila neka granica za ovaj amp. Sigurno da bi neko trazio i vise i nije losa ova cena, ali nije ni ponuda u fazonu drz-nedaj-kukaj-smanji-izlaske-i-hranu-pozajmljuj se sa svih strana i sl...
To sam ti vise naveo kao primer da je moguce naci solidnog polovnjaka za 200 evra, nesto malo vise ili cak manje para.
Sto se tice Trace-a AH250 za 250e, mislim da bi to bila neka granica za ovaj amp. Sigurno da bi neko trazio i vise i nije losa ova cena, ali nije ni ponuda u fazonu drz-nedaj-kukaj-smanji-izlaske-i-hranu-pozajmljuj se sa svih strana i sl...
Znaci, sve u svemu bolje polovan golf nego novi yugo 

+1 Naravno da je u dobrom stanju, i javi sta si uzeomisko_mtc wrote:Znaci, sve u svemu bolje polovan golf nego novi yugo

Javljam...
Ja sam prodavao Laney RB3, al od kad sam uzeo petožičano veslo predomislio sam se
Nije velikih gabarita za tegljenje, a i snage ne fali. Soba, klubić.... sasvim solidno završava posao, a ima i kvalitetan signal na out-u ako ideš na miksetu ili snagaš.

Ja sviram direktno u mix... Nemam gotovo nikakvu kontrolu, a o tonu i da ne pricamo. Zvucnik mi je iza glave... Eh, muke...
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=10991972

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=10991972
- sirac-šunka
- vragolan
...bar da imas di box 

+1sirac-šunka wrote:...bar da imas di box
Imas jako jeftin Behringer-ov di box ,koji radi za sve pare pa i vise, probaj pa vidi.