Kupovina el. gitare - preporuke
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina el. gitare - preporuke
Zalomi se neki put i solidan instrument u tim paketima zato treba probati,probati,probati...
A kako ja da probam ,kad nikad elektricnu nisam svirao, dajte neko uputstvo sta da gledam, da ne uzmem veslo.
Jel moze neko da napise sta da gledam kod kupovine el. gitare?
Svirao bi rock(zepelini, clapton , purple, dire straits....), blues, nace se i neki domaci rock, da li bi odgovarala 3 single magneta? Kakve su Aria gitare?
Svirao bi rock(zepelini, clapton , purple, dire straits....), blues, nace se i neki domaci rock, da li bi odgovarala 3 single magneta? Kakve su Aria gitare?
Pazi iz svega ovoga sto si naveo ja mislim da bi ti yamaha pacifica najvise odgovarala, osim ako nisi neki tajkun i imas para da kupis neku gitaru od oko 1000-2000eura... Pacifica ima HSS konfiguraciju magneta sto ti je odlicno za pocetak... a i zvuk je bas pristojan...Oroku wrote:Jel moze neko da napise sta da gledam kod kupovine el. gitare?
Hahah, tajkun, jedva cu skupiti mozda za tu yamahu, a ne 1000e! 

Precesljaj malo teme na forumu,imas detaljne informacije o tome sta treba gledati prilikom kupovine gitare.
Potrazi neki polovni peavey mozda.
Je l' mozete da mi kazete koliko kosta i gde ima da se nadje neka Explorer gitara? Najjeftinija. Posto cu staviti DiMarzio magnete, koje sada koristim na Squieru. A mnogo mi se svidja takav oblik. Npr, kao onaj Hamer Standard, tamno zeleni. . Aaaa. 

- mislim_stvarno
U beogradu mozda nadjes Hammer, Slammer u mix music-u ili Epiphone gothic u mitrosu.
Da, moguce je da ima i Stagg explorer u mitrosu, ali nisam 100% siguran...
Da, moguce je da ima i Stagg explorer u mitrosu, ali nisam 100% siguran...
- sevastokrator
Ovako imam dilemu, plafon mogu da sakupim 20000din., mozda 1-2000 vise, za te pare sam razmisljao sta ima, sve izbor na Slammer WG1, Vintage TC200B, Hamer SFX2, E-Guitar Jack & Danny brothers JD L80 ; inace svirao bih rock, grung, garazni rock; koji je najpametniji izbor
- tyler durden
- MF veteran
shule wrote:Je l' mozete da mi kazete koliko kosta i gde ima da se nadje neka Explorer gitara? Najjeftinija. Posto cu staviti DiMarzio magnete, koje sada koristim na Squieru. A mnogo mi se svidja takav oblik. Npr, kao onaj Hamer Standard, tamno zeleni. . Aaaa.
Ima i neki explorer u sky-ju, nije mnogo, nisam siguran jel je u pitanju aria ili stagg......pogledaj.....
Ma sad sam video, ima neka Aria STG - nesto. Skupa mi je brate, 355E. . Slammer je 14000, brate. xD Mnogo je to malo, pa cu to verovatno uzeti. Inace volim da cackam gitare, zato mi i treba neka krsajla.
Hvala u svakom slucaju. Ali mozda i skupim pare pa uzmem Epiphone Gothic, al' da ga ne diram, i eto gitare za ceo zivot.
Pozdrav.

Sta mislite o gitari ARIA STG-006?
....

- sirac-šunka
- vragolan
ARIA STG 355EUR!!!!!shule wrote:Ma sad sam video, ima neka Aria STG - nesto. Skupa mi je brate, 355E. . Slammer je 14000, brate. xD Mnogo je to malo, pa cu to verovatno uzeti. Inace volim da cackam gitare, zato mi i treba neka krsajla.Hvala u svakom slucaju. Ali mozda i skupim pare pa uzmem Epiphone Gothic, al' da ga ne diram, i eto gitare za ceo zivot.
Pozdrav.

Ovde ne što ne štima proveri ti to još jednom, Stg serije se kreću od stotinak evra pa do nekih 200-250 najviše...

shule wrote:Ma sad sam video, ima neka Aria STG - nesto. Skupa mi je brate, 355E. . Slammer je 14000, brate. xD Mnogo je to malo, pa cu to verovatno uzeti. Inace volim da cackam gitare, zato mi i treba neka krsajla.Hvala u svakom slucaju. Ali mozda i skupim pare pa uzmem Epiphone Gothic, al' da ga ne diram, i eto gitare za ceo zivot.
Pozdrav.
Aria STG-exo je 395e i Aria STG-GTR je 320 e.....