Zdravo sima. Hvala na brzom odzivu i pomoci. Nesto sam i ja dodatno nocas pretrazivao. Po Fenderovim podacima, brojevi od 210 000 - 250 000 su radjeni '68. god. Sa moje strane tvrdim da su broj i natpis MADE IN USA ispod laka autenticni. Nije naknadno pisano i lakirano. Takodje, vrat je sviranjem pohaban. Nije vestacki patiniran. Telo je radjeno iz pet delova, ali su znalacki kontrirani smerovi, kako bi jedna daska "smirivala" drugu, cime bi sprecavale deformaciju tela. Prakticno da se ne "ukoriti". Isto je zaista prefarbavano. Vidi se da je radio kompresor, ali iz blizine, pa je zrnasta povrsina. Upravo zbog toga smo je i smirglali. Kako sam poceo skidati slojeve farbe, ispod svakog sloja su se pocele ukazivati odrebotine i udarci, ali ocigledno slabiji, posto su samo odlamali komadice farbe, a da pri tome nisu doprli do drveta. Osim na samom stanjenom rubu, gde pada lakat desne ruke.Tu su dva dublja traga udarca. Furnirana je perfektno. Razlog cemu (!?) ne vidim, osim ako nije bila sunburst, pa da se pokriju spojevi. Toliko o stolarskom" delu. Najvise na starost navodi zvuk, kao sto sam nocas i naveo. Kad sam je probao, najpre sam se setio Antona, i rekao da je TO ustvari TO. I jos samo jedan podatak. Prijatelj je za docek Nove godine svirao na otvorenom, napravio pauzu, pa nakon dva sata ponovo nastupio. Gitara uopste nije pustila stim !
Eto... Rocket, tebi i svom drustvu sa sjajnog foruma, koji redovno pratim iskreni pozdravi i postovanje
Dule