Koji je model taj Behringer-ov di box?vbraca wrote:+1sirac-šunka wrote:...bar da imas di box
Imas jako jeftin Behringer-ov di box ,koji radi za sve pare pa i vise, probaj pa vidi.
Pojačalo za petožičani bas do do 250e?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pojačalo za petožičani bas do do 250e?
Behringer BDI 21
Mislim da je Behringer jedino pojačalo koje nikada ne bih kupio, pa nek je i 50 evra...
- sirac-šunka
- vragolan
Pa ovo je di box nije pojacalo i sasvim je ok.
Zar ti mislis da bih ja kupio Behringera? DI Box je dobra ideja, ali nikad nisam ozbiljnije razmisljao o tome.Cope wrote:Mislim da je Behringer jedino pojačalo koje nikada ne bih kupio, pa nek je i 50 evra...
Gresite i to jako, obo je Behringer uspeo da napravi za nas basiste a da stvarno valja, nemojte odma da ste puni sumnja nego pravac u Mitros-Artist pa probajte.
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Ako uspes da nadjes Peavey centurion glavu i box, to je pun pogodak za petozilca. Ima 15' i olican ekvilajzer, 2 kanala... i znam jednog decka koji ga prodaje za 250ak jura
- sirac-šunka
- vragolan
Alert, Alert!!!! Reklamiranje!!!
Salim se i ja bih probao tog Pevejka, da uzimam pojacalo, bas sam sinoc video oglas, 300 evra je napisao lik...

Salim se i ja bih probao tog Pevejka, da uzimam pojacalo, bas sam sinoc video oglas, 300 evra je napisao lik...
Lepo zvuci.... Imas li sliku toga, ili bar tacan naziv?MICKEY wrote:Ako uspes da nadjes Peavey centurion glavu i box, to je pun pogodak za petozilca. Ima 15' i olican ekvilajzer, 2 kanala... i znam jednog decka koji ga prodaje za 250ak jura
- sirac-šunka
- vragolan

bass pojacalo Peavey centurion mark III 130 W,sa njegovim boksom zvucnik 15" 200W,ima i footswitch posto poseduje dva kanala.
- MICKEY
Ne ljudi, gresite, decko prodaje ovo pojacalo i dodaje jos toliko i malo vise para da kupi nesto drugo.
Za cenu od 250-300 eura, verujte, necete naci nesto slicno. Pogledajte neki stari cenovnik peaveya i uporedite ih sa cenama recimo gitara koje su i danas skupe i videcete da je to klasa!
Ja nemam obavezu da ikog reklamiram ovde, decko je okacio oglas i ko voli nek izvoli!
Zelim samo da pomognem u izboru, jer je to i tema.
Mislim da je peavey ozbiljno pojacalo, koriste ih profesionalni muzicari, a vi pricate o Behringerima(koji vrede koliko kostaju, ali ipak nisu u klasi sa jednim peavey-em)
Za cenu od 250-300 eura, verujte, necete naci nesto slicno. Pogledajte neki stari cenovnik peaveya i uporedite ih sa cenama recimo gitara koje su i danas skupe i videcete da je to klasa!
Ja nemam obavezu da ikog reklamiram ovde, decko je okacio oglas i ko voli nek izvoli!
Zelim samo da pomognem u izboru, jer je to i tema.
Mislim da je peavey ozbiljno pojacalo, koriste ih profesionalni muzicari, a vi pricate o Behringerima(koji vrede koliko kostaju, ali ipak nisu u klasi sa jednim peavey-em)
sirac-šunka wrote:Alert, Alert!!!! Reklamiranje!!!
![]()
- sirac-šunka
- vragolan
Ma ok, MICKEY, em sam stavio
, em dodao "salim se" i na kraju jos i sam postavio sliku i tekst oglasa za ovaj amp, pa miska ako zanima nek trazi...

- MICKEY
Ma jashta more...
Hteo si da ka'es: "Mis'im, nemoj se ljutis"

Hteo si da ka'es: "Mis'im, nemoj se ljutis"

Ljudi, hvala puno na predlozima i oglasu. Javljam cim uzmem nesto, ovaj peavey me je bas zagolicao...
Evo mi mene, obecao sam da cu javiti sta sam uzeo. Ovo pojacalo, tj glava mi je bila skoro deset godina u komsiluku, a da ja o tome nisam imao pojma!
Da li mi neko moze reci koja bi bila gruba procena oko cene ove glave? Inace na njoj je sve fabricko, nijedna sitnica nije zamenjena i sl.

Da li mi neko moze reci koja bi bila gruba procena oko cene ove glave? Inace na njoj je sve fabricko, nijedna sitnica nije zamenjena i sl.