Ne uzimaj, kad ti kazemo, stekaj, ne da bi se zajebao sad ako bi uzeo. Tih 15w ti nije dovoljno ni za svirku kod druga. Do tad, se ukljuci u komp, i drkaj. (ako je to moguce

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
управо то. оће да свира са ортаком на ленију или фендеру.vbraca wrote:Ne! Svi mi gresimo i svi smo mi budale, evo ja te podrzavam, idi u kupi pojacalo od 15w i sviraj kod drugara.
Podrzimo coveka...
realno, decko je pitao koje da kupi od navedenih...Solomon wrote:pa sta nas onda koji k***** pita kad oce da kupi ono sto je i htjeo ...
Za stvarno dobar ton, potreban ti je headroom, koji dolazi (pogadjaj) sa jacim pojacalom... Rumble i Richter su najslabije serije Fenderovih i Laney-ovih pojacla. Ako su ista cena, kupi ono koje se tebi vise svidja, posto su manje vise isto ***** drugo pakovanje... Pogledaj i Behringer, posto je on jako jeftin, a za kucu je okej. O Behringeru se moze pricati do sutra, ali za ovakve stvari nije los... Ja sam imao pojacalo od 45w koje sam platio nesto preko 100 evra... (novo) i bilo je skroz okej za kucu... Cak i malo preglasno. Inace, jednom prilikom, ja i ortak smo se zajebavali i snimili (i smislili) neku podjebantsku pesmicu za jedan dan...Darksk8er94 wrote:@malisha- el laney bolji od fendera? mislim, ista je cena, samo sto nemaju laney od 30w, vec od 15, a fender imaju od 25w, koje sam mislio da uzmem veceras.
Zbilja, kakva su iskustva s tim pojačalom? Vredi li ga pazariti?nemanjavelimirovic wrote:Eto mi smo nasli Cajavec 150W [...]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest