Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
ma sramota ga, ima kantu od pojacala...
mislim ili jesi ili nisi... vibroverb...
HAHAHAAADuane wrote:

Umro sam!
sam biras kako zivis,il imas muda,il ides u skolu.. 

Svom lancu dodajem josh dve pedale, Line 6 FM4 Filter Modeler i Shin-ei Fuzz-Wah

Line 6 FM4 je kombinacija modernih digitalnih zvukova i teshkih i debelih zvukova analognih klavijatura tipa Moog + filteri i svasta nesto.....
Shin-ei Fuzz-Wah ima veoma topao Wah i veoooma razarajucji Fuzz . A u kombinaciji je......
[youtube]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GFwI7AniQrI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GFwI7AniQrI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]

Line 6 FM4 je kombinacija modernih digitalnih zvukova i teshkih i debelih zvukova analognih klavijatura tipa Moog + filteri i svasta nesto.....
Shin-ei Fuzz-Wah ima veoma topao Wah i veoooma razarajucji Fuzz . A u kombinaciji je......

[youtube]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GFwI7AniQrI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GFwI7AniQrI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
-
super deluje ovaj line6
- rock action
...uzeo si mi ga od dubfreaka ispred nosa 

taj Line6 Filter Modeler kad mu se doda expression pedala josh, bash moze da odlama.
Nisam imao pametnija posla pa sam uzeo malo da preuredim pedalboard... cisto radi promene. Neke pedale sam stavio sa strane, druge ubacio u lanac i evo sta sam dobio:

ps: 2000. post.

ps: 2000. post.

aj baci neki snimak u kom koristis sva ta cudesa... bas me zanima kakav zvuk ima... daj neku psihodeliju... 

Hocu cim dobijem nazad Bassman-a.Duane wrote:aj baci neki snimak u kom koristis sva ta cudesa... bas me zanima kakav zvuk ima... daj neku psihodeliju...
Odneo sam ga na proveru... bas zato i nemam sta da radim.

koji je pedal u donjem levom cosetu
- sirac-šunka
- vragolan
Big Muff u manjem kucistu zbog prostora, ako se ne varam
Nego, Funkomate, ja imao utisak da si ti do sada pola ovih pedala vec prodao/prodajes?

Nego, Funkomate, ja imao utisak da si ti do sada pola ovih pedala vec prodao/prodajes?
majtimika wrote:koji je pedal u donjem levom cosetu
Tacno.sirac-šunka wrote:Big Muff u manjem kucistu zbog prostora, ako se ne varam
Prodajem samo TS9DX a Carbon Copy sam vec jednom prodao ali je sad opet kod mene.sirac-šunka wrote:Nego, Funkomate, ja imao utisak da si ti do sada pola ovih pedala vec prodao/prodajes?

matori gde si kupio pitchblack???Funkomat wrote:Nisam imao pametnija posla pa sam uzeo malo da preuredim pedalboard... cisto radi promene. Neke pedale sam stavio sa strane, druge ubacio u lanac i evo sta sam dobio:
ps: 2000. post.![]()