Moj prvi pokušaj izrade gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Moj prvi pokušaj izrade gitare
Svaka tjast...
jooooooj sto je lepoooo
ovo ce od gibson les paul-a biti 8917194866 puta bolje

ovo ce od gibson les paul-a biti 8917194866 puta bolje

E pa momci puno vam hvala, nemate pojma koliko mi znači ovakva podrška i ovako lepi komentari. Ja sam inače jako samokritičan i mogu čak i da kažem perfekcionista (narodski picajzla
) pa sam mali milion mana našao, ali kad vi kažete da je dobro ja neću da se raspravljam
HVALA JOŠ JEDNOM
(ovo nije vikanje nego velika zahvalnica)...

HVALA JOŠ JEDNOM

Super je ovo,teraj dalje,jedva cekam da vidim konacan rezultat...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I cujemo!!!! Sound Samplovi cim pre!!! Svaka Cast. Ja bash volim crvenu boju i njene nijanse
Nikola, vidim ide fino. Keep walking
A sto se tice postupka sa nitrom isto ti je kao sto si i ti radio samo sto se bajc ne smirgla nego osnovni sloj preko njega.
Ajd pa da uskoro zasvira

A sto se tice postupka sa nitrom isto ti je kao sto si i ti radio samo sto se bajc ne smirgla nego osnovni sloj preko njega.
Ajd pa da uskoro zasvira

Hvala i vama momci, za snimke ću morati da nađem nekoga ko stvarno zna da svira gitaru...
@b-Looser za nitro ću detaljno da te "davim" kada dođem do tog dela sa nekom drugom gitarom.

@b-Looser za nitro ću detaljno da te "davim" kada dođem do tog dela sa nekom drugom gitarom.

Dok čekam da se vreme malo sredi i da proleće stvarno dođe, a ne samo kalendarski kako bih mogao da nastavim sa farbanjem potrudio sam se da u jednoj lokalnoj fotokopirnici na kateru uradim svoj logo. Napravili su mi nekoliko ovakvih šablona koje ću zalepiti na glavu gitare i onda isprskam farbom preko i kada ih odlepim trebalo bi, iskreno se nadam, da mi ostane logo na gitari
Evo kako to izgleda pa da svi budući kupci znaju ko stoji iza CROSS HANDMADE GUITARS

A evo i onoga što sam najavljivao, moj sledeći projekat (projekti). Nacrtan je budući šablon na kome ću raditi narednih dana kako bih ga doveo do savršenstva, samim tim će sva tela i vratovi koje budem pravio biti apsolutno identični (naravno debljina vrata može da se menja po želji). Pored šablona su i delovi koje sam za sada naručio i koji su stigli pre desetak dana...

A evo i onoga što sam najavljivao, moj sledeći projekat (projekti). Nacrtan je budući šablon na kome ću raditi narednih dana kako bih ga doveo do savršenstva, samim tim će sva tela i vratovi koje budem pravio biti apsolutno identični (naravno debljina vrata može da se menja po želji). Pored šablona su i delovi koje sam za sada naručio i koji su stigli pre desetak dana...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
TELECASTER!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeee! 

Nadam se da će ti takva reakcija biti i kada ga budem završio... 

- sirac-šunka
- vragolan
Video sam i ja taj sajt, koliko sam primetio oni rade neke jako specifične gitare a ne baš klasične električne. Da ne pričam o tome što su na drugom kraju sveta. Kao što kažeš, teško je da se nađe nešto što neko već nije našao. Meni je malo bilo glupo da stavljam svoje ime ili prezime na gitaru, a ovo CROSS na neki način ima veze sa prezimenom pa mi je to nekako delovalo kao dobro rešenje...
Valjda neće nikom da smeta 

Ako ces vec da ima veze sa prezimenom a ti met'i: "Krstic i sin guitars" 

Ne mogu "Krstić i sin" jer će uskoro da bude i drugi sin, onda moram "Krstić i sinovi" 

Ti za logo iskoristi krst

A sta ces da radis kada pocnete da izvozite gitare pa ovi odluce da vas tuze ?Da ne pričam o tome što su na drugom kraju sveta