Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: Minijatura
koji je ritam u pitanju, zvuci nepravilno?:)
mada je moguce da sam umislio
mada je moguce da sam umislio
9/8 , nas omiljeni. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Me like it. 

- Drumkiller
mislis- NEPARNI Ritam.....nenadnenad wrote:koji je ritam u pitanju, zvuci nepravilno?:)

U super, evo džemam već nekoliko krugova uz Običnu pesmu - odvede me u neki čudan trip...
Extra!!!

Extra!!!

Fala, kolega!
Znaci, moze da se dzema, nije guzva?
Ja sam jos razmisljao da l' da turim neki solo, neko pistanje, neke dileje i fejzere, da flendzeri polete po snimku, ili neku reverse liniju, al' reko dosta je i ovako, sa nadilejisanim ''basom'', koji katkad bezi...
Znaci, moze da se dzema, nije guzva?

Ja sam jos razmisljao da l' da turim neki solo, neko pistanje, neke dileje i fejzere, da flendzeri polete po snimku, ili neku reverse liniju, al' reko dosta je i ovako, sa nadilejisanim ''basom'', koji katkad bezi...

Ovo bi moglo za film da ide, mada bi ja ubacio jos nekakav vokal (par odabranih rijeci), recimo rijeci sa naglasenim samoglasnicima ........................ aaaaaaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeeeeee, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da atmosferu i ambijent malo produbis.
Ma jok, do gužve je došlo tek kada sam ja počeo da sviram preko!sinisake wrote:Znaci, moze da se dzema, nije guzva?

Sam trip i melodija su tako dobri, da sam jednostavno morao malo da smetam.

K'o da čitamo misli jedan drugome - to što sam svirao je bilo na Octaviji (vol i fuzz na pola - tačno toliko da se oktava ne javlja odmah, već posle otprilike jedne do dve sekunde držanja note) i podrazumevalo je samo, lagane i opuštene bendinge... Ma VR'!sinisake wrote:Ja sam jos razmisljao da l' da turim neki solo, neko pistanje

Hvala tebi!!!
Da nisi okačio ovo, verovatno bih pustio one moje vrištavce pa svirao uz njih.

- Cilal Najed
Obicna pesma je veoma lepa.
Hvala!Cilal Najed wrote:Obicna pesma je veoma lepa.

Jes... sad slusam. Bas je dobra. 

Covece,bas imas talenta za komponovanje,sve melodije su ti super.