Gitara Iz Vaših Snova?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gitara Iz Vaših Snova?
Heh, ja volim Djeksone, a od Ibaneza najvise Pekmeze. Ne znam sta imas protiv ovoga. Sta, cvece, rozo, zenska gitara i ti tripovi? 

- mislim_stvarno
Pa sto? Mozda neka devojcica svira ovu gitaru!
Da ne bude off:

Da ne bude off:

Ja kad vidim ono cveće po fingerboardu (a posebno zeleno) smuči mi se.
Kakva zenska...ovo je prava tezgaroska narodnjacka gitara...Ovakve gledas po splavovima i terasama budvanskih lokala ljeti...Aca Lukas i te stvari...sub_zer0 wrote:Heh, ja volim Djeksone, a od Ibaneza najvise Pekmeze. Ne znam sta imas protiv ovoga. Sta, cvece, rozo, zenska gitara i ti tripovi?
Neka hvala, radije ne bih. mozda sam u macho fazonu ali...To me podsjeca na ovo...rozo, zenska gitara i ti tripovi...

Aaaa to te muci. Daleko sam ja od splavova i slicne muzike tako da mi ne smeta 

Daa hello kitty ce imati dobru prodju,pogotovu sto je prosao zakon protiv diskriminacije
- mislim_stvarno
+1friedman wrote:Ja kad vidim ono cveće po fingerboardu (a posebno zeleno) smuči mi se.
ja bi bas voleo da imam jednog hello kittya da se izivljavam na njemu... krno bi mu dvanaeske i udri... tuko bi ga kao zenu 

- LazaRocker
Re: Vas instrument iz snova
Brate ti si metalac, ti to ne razumesfriedman wrote:Aj da mi neko objasno zasto vam se svidjaju ti vintidz unakazeni instrumenti? Meni je to blago receno odvratno i pozerski, da kupis unapred unakazen instrument. U redu neka mala ogrebotina ili izlizano mesto koje izgleda kul, ali ovo... Ne razumem...

- mislim_stvarno
A da li mislis da neko ko ne voli masTan ton LP misli da je '59 LP najbolja gitara ikada?
Ja bas mislim da bi recimo Duane imao da kaze nesto drugo...
Ili recimo cela serija RoadWarn fendera koji su fabricki relic-ovani?
Nisam probao, ali iskreno ne verujem.
Ili strat, zasto je double cutway kad su vec imali telecaster oblik tela. To je bas pozerski kad pravis nov izgled gitare koji ce se prepoznati.
Ja bas mislim da bi recimo Duane imao da kaze nesto drugo...

friedman wrote:Meni je to blago receno odvratno i pozerski, da kupis unapred unakazen instrument.
Da li recimo rory gallagher sig strat koji je unisten i proizvodi se i prodaje kao nov ima bas taj kvalitet vintage instrumenata ili je blizi danasnjim????LazaRocker wrote:Sto rece neko, nije tolko stvar u ogrebotinama kolko o zvuku i kvalitetu instrumenata koji su se tada proizvodili...
Ili recimo cela serija RoadWarn fendera koji su fabricki relic-ovani?
Nisam probao, ali iskreno ne verujem.
SG gibsonov ima 2 roga koja lice na djavolske rogove. Sta ce mu to kad je mogao da bude single cutway kao LP? Zasta ce mu to? Da izgleda opakije?LazaRocker wrote:Eto meni je apsolutno pozerski Ibanezove i Jacksonove zasiljene glave gitare pa si cutim... Mislim sve je to okej i zvuk je okej, ali sta ce mu zasiljena glava, da izgleda opako?
Ili strat, zasto je double cutway kad su vec imali telecaster oblik tela. To je bas pozerski kad pravis nov izgled gitare koji ce se prepoznati.

Da, a te ogrebotine daju bolji zvuk, pretpostavljam?Sto rece neko, nije tolko stvar u ogrebotinama kolko o zvuku i kvalitetu instrumenata koji su se tada proizvodili...
- LazaRocker
daj bre SG uopste nema te rogove kao aluziju na djavola. SG je jedna sasvim solid lookin gitara koja po meni nema nista pozerski u sebi. a kad gledam ibaneza imama nekako imam utisak da je ta siljata glava stavljena samo da ne bi spolja podsecao na strat toliko. i to i rogovi ibaneza. znam da lupam gluposti i da te dve gitare nemaju veze jedna s drugom, al tako to moje oci vide. i neznam, ne volim gitare koje izgledaju ,,opako", ,,mocno" i ,,metalski". Jednostavno mislim da sto je vise lickaju spolje, manji ce pravih kvaliteta da ima. predrasuda.
pa naravno da ogrebotine ne daju bolji sound gitari, nego nekako daju dusu instrumentu, pa ti sve toplo oko srca kad ih pogledas
. Naravno zavisi kakve ogrebotine, meni je na primer strat koji svira John Frusciante predivna gitara http://i423.photobucket.com/albums/pp31 ... 1962-1.jpg
al sa drge strane ima nekih toliko unakazenih stratova da mi je zao i da gledam. ja volem izgrebane gitare
.
pa naravno da ogrebotine ne daju bolji sound gitari, nego nekako daju dusu instrumentu, pa ti sve toplo oko srca kad ih pogledas

al sa drge strane ima nekih toliko unakazenih stratova da mi je zao i da gledam. ja volem izgrebane gitare

imao... '59 je meni fenomenalna gitara... ali ona u svoj svojoj fenomenalnosti... znate... l serija...mislim_stvarno wrote:A da li mislis da neko ko ne voli masTan ton LP misli da je '59 LP najbolja gitara ikada?
Ja bas mislim da bi recimo Duane imao da kaze nesto drugo...![]()

skroz djavolski

nekapiram kako moze SG da te ne asocira na rogove od djavla... sad vec preterujes... naci pricas odprilike matore gitare nisu pozerske(sta god to znacilo), a noviji ibanezi jesu... sta znaci pozerska gitara? lepo izgleda? brate onda je stratokaster najpozerskija gitara svih vremena... meni definitivno...
- LazaRocker
ma pazi decko je rekao meni su pozerske izgrebane gitare. a ja kazem meni su vise pozerske ibanezove glave gitara nego izgrebane gitare. nisam rekao da su gitare pozerske. a za SG-a... pa naravno da asocira kad je Angus svira... One heart angel, one cool devil
. mene ta gitara uopste ne asocira na djavola(osim naravno kad je svira cika Young).

Ma, da, ti rogovi su aluzija na Care Bear medvedeLazaRocker wrote:daj bre SG uopste nema te rogove kao aluziju na djavola