Sirac.. DEFINITIVNO mi moramo da se upoznamo... ajd pokusacu da ti objasnim na PP..sirac-šunka wrote:Kome Nisliji si to prodao, Deki?![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nista loto... godine skupljanja, potrazivanja,preklapanja,otimanja,ubijanja...muki17 wrote:@Dejaah:
Ako nisi dobio na lotou,pa da sve priustis ovo sebi,onda svaka cast![]()
EDIT-
cek da te pitam jos nesto sto me buni...sta ce ti ZABOGA shreedmaster pored 2 monstrouzna marshalla sa monstroznim gejnom?!?!![]()

i nemoj da to to buni naravno koristim ampov drive samo se malo vise kurchio pa sam pokazao i shreda..

istina na valveu je nekakav overdrive i tek kad ga bas odvrnes dobijes solidan boost, dok je jcm \m/
evo da gi i ja stavim svoje godinama teskom mukom skupljano bogatstvo

isti takav samo me mrzelo da gi slikam

yamaha pacifica 821d sa dimarzio tone zone, fs1 i air norton madnetima i dva push pull pota pa ima 13 kombinacija magneta

i pedalboard koji sad ne izgleda bas tako dodao sam mu sprat posto je ovako bio nepraktican, i na slici fali jos i behringer dilej dd400

isti takav samo me mrzelo da gi slikam

yamaha pacifica 821d sa dimarzio tone zone, fs1 i air norton madnetima i dva push pull pota pa ima 13 kombinacija magneta

i pedalboard koji sad ne izgleda bas tako dodao sam mu sprat posto je ovako bio nepraktican, i na slici fali jos i behringer dilej dd400
znam,ja kao ponosni vlasnik valveaDejaah wrote:nista loto... godine skupljanja, potrazivanja,preklapanja,otimanja,ubijanja...muki17 wrote:@Dejaah:
Ako nisi dobio na lotou,pa da sve priustis ovo sebi,onda svaka cast
EDIT-
cek da te pitam jos nesto sto me buni...sta ce ti ZABOGA shreedmaster pored 2 monstrouzna marshalla sa monstroznim gejnom?!?!![]()
![]()
![]()
i nemoj da to to buni naravno koristim ampov drive samo se malo vise kurchio pa sam pokazao i shreda..![]()
![]()
istina na valveu je nekakav overdrive i tek kad ga bas odvrnes dobijes solidan boost, dok je jcm \m/

@majtimika, moze l' taj classic 30 da se izbori sa bendom u kom su umereni bubnjar, glasni basista (150W) i vrlo glasan gitarista (oko ~100W lampaskih, sa bezobrazno glasnim zvucnikom)?
I, sta mislis o ovim novim (kineskim, pretpostavljam)?
http://www.zzounds.com/item--PEV00583150
Hvala unapred!

I, sta mislis o ovim novim (kineskim, pretpostavljam)?
http://www.zzounds.com/item--PEV00583150
Hvala unapred!
@sinisake
Vidi on je za moj ukus savrsen zato sto mogu da ga na drajvu pojacam do pola i recimo na klinu na cetvorku i onda taman radi kako treba, nisam ga jos puno nosio po svirkama ali ovako, na jednoj svirci sam ga nosio i ozvucavao mada nije bilo potrebe prostor sa binom od oko 150 ljudi, na jos jednu sam ga nosio bez ozvucavanja prostor od oko 50 ljudi ali bez bine pa jos svi nabijeni u nivou ali opet bio ok, i pre neki dan sam ga nosio na veliku svirku, bio je ozvucen i na bini sam ga cuo pored svega ,mada je ipak malo falilo pa sam morao da dodam u monitorima. inace moj basista ima peavey TNT od 130 wati i nemoze da se nosi sa classicom sto se tice snage.moja topla preporuka svakom, s tim da sam ja planirao kad bude novaca da uzmem Celestion V30 pa da ga ubacim u clasica, a njegov da stavim u zatvoreni box pa da ga nosim po potrebi,
na kraju krajeva ako te interesuje ja sam iz crvenke pa naidji sombor je 30 minuta kolima.
i da svaki Classic je amer tako da nemas problema sa tim
Vidi on je za moj ukus savrsen zato sto mogu da ga na drajvu pojacam do pola i recimo na klinu na cetvorku i onda taman radi kako treba, nisam ga jos puno nosio po svirkama ali ovako, na jednoj svirci sam ga nosio i ozvucavao mada nije bilo potrebe prostor sa binom od oko 150 ljudi, na jos jednu sam ga nosio bez ozvucavanja prostor od oko 50 ljudi ali bez bine pa jos svi nabijeni u nivou ali opet bio ok, i pre neki dan sam ga nosio na veliku svirku, bio je ozvucen i na bini sam ga cuo pored svega ,mada je ipak malo falilo pa sam morao da dodam u monitorima. inace moj basista ima peavey TNT od 130 wati i nemoze da se nosi sa classicom sto se tice snage.moja topla preporuka svakom, s tim da sam ja planirao kad bude novaca da uzmem Celestion V30 pa da ga ubacim u clasica, a njegov da stavim u zatvoreni box pa da ga nosim po potrebi,
na kraju krajeva ako te interesuje ja sam iz crvenke pa naidji sombor je 30 minuta kolima.
i da svaki Classic je amer tako da nemas problema sa tim
Hvala na iscrpnom odgovoru (i na pozivu)! 
Ja sam jos u procesu skupljanja casha, pa razmisljam o mogucnostima. Naravno, prinudjen sam da pravim kompromise tipa - najbolji odnos cena-kvalitet, a ovo pojacalo bas zadovoljava taj kriterijum (bar imam taj utisak).

Ja sam jos u procesu skupljanja casha, pa razmisljam o mogucnostima. Naravno, prinudjen sam da pravim kompromise tipa - najbolji odnos cena-kvalitet, a ovo pojacalo bas zadovoljava taj kriterijum (bar imam taj utisak).
zavisi koju vrstu muzike sviras moj bend recimo svira od police-a preko marley-a i darkwood dub-a pa do brejkersa, EKV-a i obojenog programa i pojacalo zadovoljava bez problema, pojacalo po meni nije jedino za metal.
Savrseno, metal mi nije na listi prioriteta. 

Gitara: Squier Affinity Strat, sa DiMarzio SuperDistortion magnetima.
Pojacalo: Laney LX35R.
Efekti:
Marshall JackHammer JH-1;
EHX Metal Muff;
Digitech RP-50.
Pozz.

Pojacalo: Laney LX35R.
Efekti:
Marshall JackHammer JH-1;
EHX Metal Muff;
Digitech RP-50.
Pozz.

Crafted in South Korea, set up to play by schecter USA.yacky wrote:Prelep je ovaj SCHECTER, pre par dana sam imao prilike da ga drzim u rukama u Valjevu. Nisam ga kacio na pojacalo ( bio sam u zurbi), ali sam odusevljen kako lepo lezi u ruci, i finish mu je odlicno uradjen. Nisam obratio paznju ko je izradjuje??? Ako nije problem, napisi par recenica kako se ponasa u svirci i na kojem (kojim) pojacalima.
Sto se tice zvuka ukratko receno kristalan.
Mislim da se schecter sa serijom 2009 vratio na velika vrata.
- tyler durden
- MF veteran
Joj, nasao sam gitaru, ako bog da, uzecu je do vikenda, i odmah kacim slike!!!! ...... Ko me i malo zna, moze da pretpostavlja o kojoj je gitari rec.....
Tako sam srecan.....

Unapred se radujem slikama PRS-a? Je l' custom 24 beše? Koja boja? 

- tyler durden
- MF veteran
Custom 24, Blue matteo QUILT maple, vrat i glava iz jednog dela.... JJJOOOOJJJJJJ!!!!!friedman wrote:Unapred se radujem slikama PRS-a? Je l' custom 24 beše? Koja boja?

Evo,cisto da vam pokazem kako izgleda ST9,bio je aparat od druga kod mene