Pravo da ti kazem bilo mi je cudno da se dvoumis izmedju tog Jacksona i ovih rg-ova.Mislio sam da su js20 i js30 ista klasa

.
Pogledao sam sada cene dodje mu isti odnos izmedju gsa60 - RG370/350 , i js20 - js30.
Bas ti i nisam pomogao u tom slucaju

. Ipak ne mora da znaci da je isti odnos u kvalitetu kada se porede dve razlicite klase. Mozda jedni prave lose losije a bolje bolje gitare, a drugi bolje losije i losije bolje .... i obrnuto..sad sam se i ja zbunio. Sve u svemu ne mogu da ti pomognem

.
Koliko vidim razlika izmedju RG370 i 350 je samo u pickguardu. Isti magneti, drvo, vrat, tremolo...
Najbolje da se pojavi darth u ovoj temi pa da ti kaze kako se snalazi sa njegovom gitarom.On ima Flying V , slican je tom Randy Rhoads fazonu.
Jesi razmisljao mozda o Jackson JS30WR Warrior? Nemam pojma kakva je ali super izgleda
Ne znam ko ti je rekao to za stim i zasto. Zbog tremola?
Ja imam najjadniji moguci tremolo i drzim gitaru u DGCFAD stimu.Nikad mi se ne rastimuje(dobro mozda malo nekad ali ne strasno) a divljam samo tako.
Treba malo opustiti srafove kada se predje sa eadgbe na dgcfad, i mozda videti koje zice najbolje odgovaraju za tu varijantu.