Eto...dodjoh, videh, obavestih..
EROR
EROR
E u N.S-u, tacnije Novo Naselje (kod mene u komsiluku), je otvoren klub ERROR, valjda se tako pise... Sve u svemu, svirao se za sada neki metal i sve njegove varijacije, ja malo pre probah da udjem kada ono nasa draga milicija unutra..jbg.. Inace sam cuo da je ekstra...

Re: EROR
Razlog nije toliko bitan koliko posledica svega toga - kurtrose već dva puta pase vrata, a čovek je verovatno želeo samo da se opusti pred spavanjac i ubije koje pivce! 
Ovaj put sam samo prolazio pa sam video, prosli put su me bas zajebali...
Ne znam, verovatno zbog dranja ispred kluba.. Danas je posebno puno mase bilo, jedno 30-ak ljudi ( po oblacenju i frizurama se vidi da su ortodoxni pankeri, valjda je takva svirka bila) a taj klub je u atomskom sklonistu koje se nalazi usred kvarta.. Verovatno neka nervozna baba.. Ali ko zna, mozda je bio i neki fajt koji ja nisam video.. Bog ce ga znati... Ali od kada se otvorio klub okolina mi se opasno promenila..
barem vikendom..
Ne znam, verovatno zbog dranja ispred kluba.. Danas je posebno puno mase bilo, jedno 30-ak ljudi ( po oblacenju i frizurama se vidi da su ortodoxni pankeri, valjda je takva svirka bila) a taj klub je u atomskom sklonistu koje se nalazi usred kvarta.. Verovatno neka nervozna baba.. Ali ko zna, mozda je bio i neki fajt koji ja nisam video.. Bog ce ga znati... Ali od kada se otvorio klub okolina mi se opasno promenila..
Pa ako ikada budes hteo da dodjes na naselje pitaj bilo koga u N.S.-u gde je i objasnice ti..Daleko je od limana i grbavice ali mali je N.S.
Ako budes ozbiljno ikada hteo a neces da smaras ljude na ulici, posalji pp pa cu ti objasniti kako da stignes tamo... I na kraju dodjes u Error i murija te izbaci 
Hahahakurtrose wrote:Pa ako ikada budes hteo da dodjes na naselje pitaj bilo koga u N.S.-u gde je i objasnice ti..Daleko je od limana i grbavice ali mali je N.S.Ako budes ozbiljno ikada hteo a neces da smaras ljude na ulici, posalji pp pa cu ti objasniti kako da stignes tamo... I na kraju dodjes u Error i murija te izbaci
Pa dobro, kad budem gore ostajao par dana, rizikovaću da me izbace.
Ma nije problem, snaći ću se...
Kod Novog Sada mi se sviđa što je taksi džabe. Od željezničke do Grbavice se vozim za nekih 130 din, a ovde mi start naplaćuju 129 din.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Veceras je bio HC festival u erroru, moj ortak (i bubnjar iz Zaipods) je svirao na istom sa svojim Ns bendom, ali nije mi nista rekao o muriji, a culi smo se posle svirke tj oko keca...moguce da je komsiluk popizdeo jer ipak je blizu zgrada raznih... I sutra isto ima svirka, nekih 6 bendova...HC, Anarcho Punk, Krast i sl...
Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.
U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin...
Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.
U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin...
Nikada ne sedaj u taxi na samoj stanici. Tu obično rade likovi koji čekaju ljude koje mogu da ošamare, jer ne znaju koliko realno to sve košta.kurtrose wrote:Kada sam isao sa autobuske stanice do banjice u bolnicu naplatio mi 2000
Uvek ti je mnogo lakše i jeftinije da se prošetaš malo, odmakneš od stanice 100-200 metara i onda sedneš u taxi koji do Banjice ne sme da izađe više od 500 din.
P.S. U prošlom postu sam zaboravio da metnem jednog
Ja sam prvo prosao kroz to dvoriste i video 30-ak ljudi napolju, posle smo videli maricu kako juri ka tom dvoristu,vratili se i vise nikoga nije bilo ispred.. E a kakva ce biti to svirka veceras , pank?nemanjavelimirovic wrote:Veceras je bio HC festival u erroru, moj ortak (i bubnjar iz Zaipods) je svirao na istom sa svojim Ns bendom, ali nije mi nista rekao o muriji, a culi smo se posle svirke tj oko keca...moguce da je komsiluk popizdeo jer ipak je blizu zgrada raznih... I sutra isto ima svirka, nekih 6 bendova...HC, Anarcho Punk, Krast i sl...
Taxi
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa da u principu, agresivniji punk..dakle HC, Anarcho Punk i Grind i sl....
Pa idem ja prevozom kad god mogu, ali ako dolazim iz Crne Gore sa onim ooogromnim koferom, gitarom, imam i ranac i jaknu, dobio bih batine da uđem u prevoz.nemanjavelimirovic wrote:Taxi
Onda, što kaže Guv'nor, prošetam nekih 50 metara, sjedem u taksi da me odbaci do Hrama i uzmu mi po 350 dinara! Ej! 350RSD za prepišljaj hoda!