Italijanske gitare iz šezdesetih?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Italijanske gitare iz šezdesetih?
ej,pozdrav za sve ljudi!!! Zanima me vase licno misljenje o gitarama koje su kod nas dolazile iz Italije 60-ih,koju godinu kasnije,koju ranije..... Ja licno imam Galantija iz 64-te,pa sam uzeo malo da ga sredim,,,malo farbu,,,malo pragove...kad zavrsim okacicu sliku!!! Pozzz
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: italijanske gitare
Ja sam ranije imao neku EKO iz sezdesetih, prodao sam je za dve distorzije ako se dobro secam, ali mi posle bilo zao jer je imala clean do JAJA...a drive je bio shit... 

-
i na ovoj mojoj je clin odlican... kako se krecu cene gitara iz tog vremene? Naravno mislim na italijanske!!!
These guitars sure have mighty balls
Izvinjavam se al nisam mogao da odolim
Izvinjavam se al nisam mogao da odolim

-
U Duru,u novom sadu nema gitare koja je preko 30.000 dinara,predpostavljam da mogu da naruce,ali sto se tice probanja tesko!!! U svakom slucaju,provericu posle faksa pa kacim novi post veceras!!! Pozdrav Zilot!!!
-
sad sam bio u Duru,d-tone dolazi za tri nedelje,pa ce moci i da se proba cena je prava sitnica 115.000 dinara!!!!!! Pozdrav
Значи ј*бних 1231.85293 чивута
! До мојега... хоће ли неко отићи да види то чудо да ли вреди толико???
Хвала за инфо ESPLTDVIPER

Хвала за инфо ESPLTDVIPER

Јесу некако мудате...These guitars sure have mighty balls

Ja imam eko m - 24 i gitara je zmaj. Nemam primedbe. Postovacu slike da vidite.
Ja uzeo pre nekoliko meseci Gherson sa slike:

za 250e. Slika je sa sajta koja se bavi pomenutom markom đitri, koja je u 70tim bila poznata po vrlo kvalitetnim SG i LP kopijama. Kako kažu nepotpuni i siromašni izvori, ova moja je pravljena u Japanu krajem 70tih. Mahagoni drvo + rosewood fretboard, 2 splitabilna Shadow hama, gitarica mi se neviđeno sviđa. Teška u ruci, drvo rezonantno, čuje se ko akustara na suvo, zabodena u rig ima onu prefinjenu vintage masu... vrlo sam zadovoljan akcijom.

za 250e. Slika je sa sajta koja se bavi pomenutom markom đitri, koja je u 70tim bila poznata po vrlo kvalitetnim SG i LP kopijama. Kako kažu nepotpuni i siromašni izvori, ova moja je pravljena u Japanu krajem 70tih. Mahagoni drvo + rosewood fretboard, 2 splitabilna Shadow hama, gitarica mi se neviđeno sviđa. Teška u ruci, drvo rezonantno, čuje se ko akustara na suvo, zabodena u rig ima onu prefinjenu vintage masu... vrlo sam zadovoljan akcijom.