Gallien & Krüger Backline BL600 Bass Amp Head!!!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
fic177

Gallien & Krüger Backline BL600 Bass Amp Head!!!

Post by fic177 » 16 Mar 2009, 23:35

Ima li ko da je probao ovu glavu i sta misli o njoj?

sl0e

Re: Gallien & Krüger Backline BL600 Bass Amp Head!!!

Post by sl0e » 18 Mar 2009, 00:44

Tesko da ces naci nekoga ko je imao prilike da se susretne sa GK pojacalima. Probaj da ovo pitanje postavis na glazbenom forumu, i onako je kod njih (jedini) ovlasceni uvoznik za Balkan :)

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 18 Mar 2009, 02:29

Ja sam probao Backline combo sa jednom dvanesticom, bejase u radnji ovde u Nisu.
I... grozan mali tandrkavac... Ne znam da li su neka pojacala uz serije izasla u boljem stanju, ali ovo mi se neje dopalo ich.. Lako odlazi u overdrajv, ima nekakvo zujanje, uz sve to ima i neki switch-abilni dist... stvarno ne razumem cemu.
Bilo je jedno ovakvo u oglasima i mesecima se prodavalo i prodavalo, ne bi me iznenadilo da je vlasnik i dalje optimista... Trazio je cenu vecu od one za koju sam ja pronasao pojacalce u radnji. :grummel_2:

Ova glava i ne znam koliko je uporediva, ali bar hocu da ti kazem, nije dovoljno sto na necemu stoji G&K i da po defaultu valja. Treba probati a nasi dustributeri iz nekih razloga i nisu ludi za njima.

I jos nesto... vise ne verujem u slabiju seriju velike firme. Ili kupis top of the class za preko iljadu evra ili npr. Laney-a za nekih 200-300 :D

John Smith

Post by John Smith » 12 Apr 2009, 02:35

Backline je najjeftinija serija GK pojacala....
samim tim nemoj mnogo ocekivati...

Post Reply