Setio sam se i Dynacorda...Sava wrote:FBT, Davoli, Binson i Echolette su bili najčešća amplifikacija na svirkama (uz Vox i Fender, naravno), kasnije se tu ugurao i Solton. Moguće je da sam zaboravio još nekog proizvođača iz tog vremena, a govorim o vremenu od pre jedno 30-40 godina!
Music Man 65 Reverb
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Music Man 65 Reverb
Ma Solton RULEZ! 

-
vermona
kupi ti sinisake laney lv 300 i da te bog vidi

kupi ti sinisake laney lv 300 i da te bog vidi

Mnogo je to muderno za mene...
Ma nesto sam sade gledao i onaj Peavey Delta Blues...

Svidja mi se to sto ima petnaesticu, mojh drug Gidra je davno rekao da gitara bolje radi na 15"...
A i lep zvuk ima, dobar tremolo, bas onako vintidzasto...

Ma nesto sam sade gledao i onaj Peavey Delta Blues...

Svidja mi se to sto ima petnaesticu, mojh drug Gidra je davno rekao da gitara bolje radi na 15"...

A i lep zvuk ima, dobar tremolo, bas onako vintidzasto...

ma uz'i ti engla jednog i da te vidi bog 
a sta bi sa onim hajvatom iz artista, sto je oko 700 evropskih novcanica?

a sta bi sa onim hajvatom iz artista, sto je oko 700 evropskih novcanica?
- Rocket Roll
Siniša je siromašni sErbski muzikant, bez bogatih rođaka u hladnim & kapitalističkim zemljama...cccira wrote: a sta bi sa onim hajvatom iz artista, sto je oko 700 evropskih novcanica?
pa koliko ja znam delta blues je skuplji od classic 30 koja je oko 550 jura, ne? dakle negde oko 700
a, i ne treba mu rodjak iz njemachku da kupi pojacalo u artistu?
a, i ne treba mu rodjak iz njemachku da kupi pojacalo u artistu?
Pa treba - da posalje cash.
Ma, jebes zivot u Srbiji...
A Classic 30 je oko 520 e - NOV.
http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=857

Ma, jebes zivot u Srbiji...
A Classic 30 je oko 520 e - NOV.
http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=857
uuu, treba i meni jedan takav koji salje pare 

- Rocket Roll
Bolje da šalje opremu - jeftinija je tamo, a i izbor je veći.
Da...
Samo ne znam kako da salje, a da to prodje bez carine?
Vidis, imam sestru koja zivi u okolini MinKena, sirotinja isto, za nemacke pojmove, srednja klasa za nase, al' ako skupim cash...
Mada evo, vidim da Tandza valja robu po fer cenama, ni u Nemacku nije jeftinije...
Samo ne znam kako da salje, a da to prodje bez carine?

Vidis, imam sestru koja zivi u okolini MinKena, sirotinja isto, za nemacke pojmove, srednja klasa za nase, al' ako skupim cash...

Mada evo, vidim da Tandza valja robu po fer cenama, ni u Nemacku nije jeftinije...
- Rocket Roll
Nešto drugo mene zanima - šta Gaja kaže? Ne igra mu se sa AC, ili kako? Bog zna da znanja ima... Pritom, aksijalni elektroliti na 450V mogu da se poruče iz Radio Kluba, nekaširani vitroplast može da se kupi u Astaco, nitne odnosno ringle su valjda negde nabavljive pa je eyelet board sasvim izvodljiv, za podnožja imaš Banzai, mrežni torus je malo ispod 30 evra kod Trafomatika, izlazni i prigušnica - Hillybilly ili Zvučnik servis Đorđević... Hm?
Ma Gaja je raspolozen! On je, kad sam mu nagovestio sta zelim, odma' nasao sheme za Trainwreck i rekao da je izvodljivo...
(Kad stigne cash, kad (konacno) prodam ovo moje, njegovo handmade pojacalo je jedna od OZBILJNIH mogucnosti)
Nego ja jos uvek nisam siguran sta bih...
Cuo sam onog Trainwrecka pa se odusevio, a onda opet pomislim - Bassman je to sto mi treba, pa onda upoznam mog novog najboljeg druga Aiken Invadera, a onda opet mislim, klasika je klasika - AC30 klon je moga srca pravi izbor, pa onda kazem, pa ni ovi Piviji nisu za bacanje, a fina im je cena, i tako...

A jos uvek nemam cash ni za jedno, he, he...

(Kad stigne cash, kad (konacno) prodam ovo moje, njegovo handmade pojacalo je jedna od OZBILJNIH mogucnosti)
Nego ja jos uvek nisam siguran sta bih...

Cuo sam onog Trainwrecka pa se odusevio, a onda opet pomislim - Bassman je to sto mi treba, pa onda upoznam mog novog najboljeg druga Aiken Invadera, a onda opet mislim, klasika je klasika - AC30 klon je moga srca pravi izbor, pa onda kazem, pa ni ovi Piviji nisu za bacanje, a fina im je cena, i tako...

A jos uvek nemam cash ni za jedno, he, he...

eee vala kad budes konacno kupio taj amp ima da se radujem kao da je moj!sinisake wrote:Ma Gaja je raspolozen! On je, kad sam mu nagovestio sta zelim, odma' nasao sheme za Trainwreck i rekao da je izvodljivo...
Nego ja jos uvek nisam siguran sta bih...![]()
![]()
![]()
Cuo sam onog Trainwrecka pa se odusevio, a onda opet pomislim - Bassman je to sto mi treba, pa onda upoznam mog novog najboljeg druga Aiken Invadera, a onda opet mislim, klasika je klasika - AC30 klon je moga srca pravi izbor, pa onda pomislim, pa ni ovi Piviji nisu za bacanje, a fina im je cena, i tako...![]()
A jos uvek nemam cash ni za jedno, he, he...![]()