Tajna uspeha Nirvane?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Tajna uspeha Nirvane?
Da... Zaljubljena sam u mrtvog čovjeka.. Baš lijepo... Nego... Malo me zbunjuje taj tvoj avatar xD Sinan Sakić? Hehehehe..... A za duži post... Ajoj, tek sam danas otkrila ovaj forum.. Načitaćeš se i dužih... Vjeruj mi... Živio Kurt, živjela NIRVANA, živjela muzika, živjeli svi.. Ruke dole, noge gore... I sve će biti u redu 

Ne bih da provociram, ali ovako nesto samo imbecil moze da izjavi."Ja ću postati superstar muzičar, ubiću se i nestaću u plamenu slave"
Tako je!živjela muzika

On je to rekao kada je bio napaljeni klinac...
A kako je umro? 

sinan, kurt, saban... sve su to estradni muzicari..Maja D. wrote:xD Sinan Sakić?
Kurt Rasel Krou, recimo...Duane wrote:sinan, kurt, saban...
Pa sad... Imbecil... Hmmm... Da je živ.. Mislim da bi ti on rekao da si u pravu.... A ja ostajem pri onoj teoriji da se sam ubio.. Jer... Mnogo je pričao o tome, i bio je sklon tim stvarima... Ali... Bilo kako bilo... On je mrtav.. I završena priča... 

ma ko se to nama zaljubio 

a sto kim gordon nemisli da se kurt ubio?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Zato sto ga je poznavala, jer on nije bio takav lik, koji bi se ubio, ali...ko zna...
znaci ziv je?
pa ne... al neznaci da se ubio...
Duane kolega, nemoj da se ljutis, ali moram da te malo gramaticki ispravim. NE se pise zajedno samo uz necu, nemam, nisam i nemoj. Sve ostalo je odvojeno. Nisam neka picajzla, ali ovo mi konstantno bode oci
OnTopic
Ne znam sto bi se mistifikovala njegova smrt. Lik je celog zivota pricao o samoubistvu, probao je u vise navrata i na kraju mu je uspelo. (Vazno je biti uporan
) Mozda postoji neka zavera, ali mislim da je verovatnoca za to jako mala.

OnTopic
Ne znam sto bi se mistifikovala njegova smrt. Lik je celog zivota pricao o samoubistvu, probao je u vise navrata i na kraju mu je uspelo. (Vazno je biti uporan