vbraca wrote:
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
- tyler durden
- MF veteran
moj drugar ima ovakvu gitaru...i mislim da je prodaje, ali nisam siguran.....mislim_stvarno wrote:Ja bi 'teo da probam, makar, nesto 'vako...
Jeah baby 899. post...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Ja hocu ovo
+1nemanjavelimirovic wrote:
Ja hocu ovo![]()
![]()
![]()
Ja sam poceo u zadnje vreme da zelim ovo:

- Guitar_thrill
- MF veteran
ajmo malo da mastamo

Cek, je l' to ona sto ima piezose u bridge-u (bas samom bridge-u)?mislim_stvarno wrote:Ja bi 'teo da probam, makar, nesto 'vako...
Jeah baby 899. post...
on topic:
I nesto snage. Npr oko 100W RMS. xD
- mislim_stvarno
Mislim da jeste. Ne znam da li je u bridgu, ali ima piezo.Wolf wrote:Cek, je l' to ona sto ima piezose u bridge-u (bas samom bridge-u)?
Guitar_thrill 
- Guitar_thrill
- MF veteran
sl0e wrote:Guitar_thrill
Lepo Thrille, lepo!
Samo nešto sumnjam da će kombinacija Twin-a i '70 Fuzz-a izaći na dobro... 
meni bezveze ovaj betmen oblik,ko igracka za decuWolf wrote:
- Guitar_thrill
- MF veteran
stooo? jel fuzz nije za fenderova pojacala?guv'nor wrote:Lepo Thrille, lepo!Samo nešto sumnjam da će kombinacija Twin-a i '70 Fuzz-a izaći na dobro...
Pa može da se napravi nešto uz pomoć TS9-ke i eventualno nekog power attentuator-a...
Fenderova pojačala mogu da izguraju fuzz, ali poslednja varijanta koju bih ti preporučio je upravo ta koju si odabrao.
Fender Twin (pogotovo taj BlackFace) "nema midlova", već je prebogat basom i visokim (upravo zbog tog 3D zvuka koji blackface isporučuje). Isto tako je fuzz efekat koji je "operisan" od midlova, a gitara iz benda izlazi upravo pomoću tih famoznih midlova... Još na sve to dodaš da se taj Twin prlja nikada, a fuzz upravo najbolje zvuči na pojačalu koji je ili će ući u blagi, skoro neprimetni drajv.
Misli, mnogo ljudi gura fuzz na čista pojačala, ali to onda stvara onaj square-fuzz (ono zbog čega naše kolege forumaši ne vole fuzz), a ne onu vrstu Fuzz-a koju mi jurimo.
Najpre ideš na dizajn pojačala koja zvuče kao da su pokvarena
:
Tweed Fender-i, Marshall-i, Vox-ovi, Peavey (one Voksolike Classic serije)...
Fenderova pojačala mogu da izguraju fuzz, ali poslednja varijanta koju bih ti preporučio je upravo ta koju si odabrao.
Fender Twin (pogotovo taj BlackFace) "nema midlova", već je prebogat basom i visokim (upravo zbog tog 3D zvuka koji blackface isporučuje). Isto tako je fuzz efekat koji je "operisan" od midlova, a gitara iz benda izlazi upravo pomoću tih famoznih midlova... Još na sve to dodaš da se taj Twin prlja nikada, a fuzz upravo najbolje zvuči na pojačalu koji je ili će ući u blagi, skoro neprimetni drajv.
Misli, mnogo ljudi gura fuzz na čista pojačala, ali to onda stvara onaj square-fuzz (ono zbog čega naše kolege forumaši ne vole fuzz), a ne onu vrstu Fuzz-a koju mi jurimo.
Najpre ideš na dizajn pojačala koja zvuče kao da su pokvarena
Tweed Fender-i, Marshall-i, Vox-ovi, Peavey (one Voksolike Classic serije)...
- Guitar_thrill
- MF veteran
au toga sam se i bojao
znaci nema i onog prelepog cleana blackface fendera i onog prljavog zvuka sa istim pojacalom....
...a dobro, zato je ovo tema oprema koju nemate