HvalaNyarlathotep wrote:zajebano.

Ma kakvi koleza, jos je MS Paint - samo sam se izvedzbaosinisake wrote:Au, Z*Z*Z, ovog puta je Photoshop radio, a ne Paint? Kaka ti je to slika, neka umetnicka?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
HvalaNyarlathotep wrote:zajebano.
Ma kakvi koleza, jos je MS Paint - samo sam se izvedzbaosinisake wrote:Au, Z*Z*Z, ovog puta je Photoshop radio, a ne Paint? Kaka ti je to slika, neka umetnicka?
Je l' si ti beše imao Memory Man with Hazarai?Z*Z*Z wrote: Jaguar/Tele->RR Dream Machine->Colorsound Wah Swell->Daphon Tuner->RR Eclipse->Boss Ps-5->Ehx Polyphase->RR Centaur->
Yamaha Flanger->RR Feedback Looper Deluxe (Alesis Nanoverb u loopu)->Ehx SMMwH->Vox Ac30 CC1 + Vox footswitch(Reverb&Tremolo)
BaalBehrit wrote: Je l' si ti beše imao Stereo Memory Man with Hazarai?![]()
Z*Z*Z wrote:...Ehx SMMwH...
E, a ja bas hteo da pitam sta je ovo (zvuci kao ime nekog komada sado-mazo opreme), al' sam se uplasio da cu ispasti seljak...Ehx SMMwH
http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZUZ*Z*Z wrote: Ma kakvi koleza, jos je MS Paint - samo sam se izvedzbao
ja sam primetio da neki gitaristi (citaj Joe BonamassaFunkomat wrote:Sta ce ti DD-7 pored DL4 ako smem da pitam?
koliko novaca za DL4?BaalBehrit wrote:Juče sam pazario DL4, a DD7 čeka (ne)srećnu vlasnicu (vlasnika) da dođe i pokupi pedalu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest