Boki, reaguj !

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
O, da... Bio bi odlican anketar!Aleksandar95 wrote:BIovako nisam za muziku koliko vidim... Ostavicu sviranje, verovatno sam dobar u necemu drugom...
"Mene treba grasak" situacija? Sta god dalje da te zanima:Mozete samo jos da mi kazete koliko kostaju procesori za gitaru? I Ako sam upravu, sa jedne strane se ukljuci gitara, a sa druge zvucnik?
pa ako hoces da kupis procesor,ne treba ti pare,nije ta valuta,nego,to se meri u bubrezima.jedan bubreg jedan procesor.e sad,ako imas 2 ili cak 3 bubrega,pa ti si bogat covek .(ne moras da piskis,trpi,boli te patka)e sad,ako kupis proc,trebace ti nesto nalik na lapmu..da,da na lapmu,ili neku staru kantu,ili cak lonce...e sad vidis-kad uzmes tu lapmu,stavis je na 2 cm,od desnog coseta procesora,zapamti ,desnog ne LEVOG..i protrljaj lampu..e ee iz te lapme,ako si pogodio 2 cm od proc,izaci ce duh..ne znam koje boje,ali bitno je da je plava ili zuta,ali ako je crvena probaj ponovo,dok ne uspes..ako ti izadje duh i kaze(dubokim glasom,ali ako je crveni onda ce piskavim-Mali,nemoj vise da postavljas retardirana pitanja po forumu,da se ljudi dzabe nerviraju...a ti @ muki17,glup si sto pises post na tu temu..ti mu se zahvali na moje ime..Aleksandar95 wrote:Mozete samo jos da mi kazete koliko kostaju procesori za gitaru? I Ako sam upravu, sa jedne strane se ukljuci gitara, a sa druge zvucnik?
Stvarno se cini da je takoBozha wrote:"Mene treba grasak" situacija?
Ahahahaha +1shule wrote:...Kako dobra tema jebo te patak! ...
4. ali prodavnica je na engleskomWolf wrote:Jbt, ovaj mali stvarno ne odustaje... xD
Gde koji kabel ide? Uf... Vec vidim sledece teme:
1. Moja gitara ne zvuci kako treba, da li da kupim novu? (Odgovor: Nastimaj je)
2. Kako se stima gitara (Odgovor: Nabavi stimer)
3. Gde mogu da nabavim stimer (Odgovor: ... prodavnica)
4. ...
blah.. i quit!
EDIT: Auu al' ste brzi... xD
Guitar_thrill wrote:4. ali prodavnica je na engleskomWolf wrote:Jbt, ovaj mali stvarno ne odustaje... xD
Gde koji kabel ide? Uf... Vec vidim sledece teme:
1. Moja gitara ne zvuci kako treba, da li da kupim novu? (Odgovor: Nastimaj je)
2. Kako se stima gitara (Odgovor: Nabavi stimer)
3. Gde mogu da nabavim stimer (Odgovor: ... prodavnica)
4. ...
blah.. i quit!
EDIT: Auu al' ste brzi... xD
Evo odgovora na SVA tvoja postavljena pitanja http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =14&t=1198Aleksandar95 wrote:Mozete samo jos da mi kazete koliko kostaju procesori za gitaru? I Ako sam upravu, sa jedne strane se ukljuci gitara, a sa druge zvucnik?
Jesi li kupio ovaj paket? ako nisi opet pročitaj http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =14&t=1198Aleksandar95 wrote:Uzimam neki Bucklay paket za 17.000 dinara... Ukljucuje gitaru, pojacalo, stimer, trzalice, kablove, kais, futrolu i jos neke sitne stvari...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest