....Novi spot Van Gogh-a....

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

doctor_robert

Re: ....Novi spot Van Gogh-a....

Post by doctor_robert » 16 Apr 2009, 21:20

KirilStipsa wrote:Uh... video sam kako je neko ko se nazvao DOCTOR ROBERT postavio temu "....Novi spot Van Gogh-a...."... usr'o sam se :hide:

Mislio sam da se nalazi na granici Revolver-a i Kolo-a... nicija zemlja, twidlight ZoNe...
I treba da se useres... Koji ti problem imas sa tim kako sam se ja nazvao?!?!?!
Mada me nista ne cudi sa obzirom da si nepismen!!!! :hide: :hide: :hide:
Sumrak se na engleskom speluje twilight a ne TWIDLIGHT!!!!! :hide: :hide: :hide:
Bolje se pozabavi malo pravopisom nego gledanjem kako se neko drugi nazvao!!!!!

P.S. Doctor Robert je pesma Beatles-a, sa albuma Revolver iz 1966. godine.... Al kako da to zna neko ko ne zna ni da pise?!?!

nemanja_cs

Post by nemanja_cs » 16 Apr 2009, 22:58

decko, koji ti je?
znas onu pesmu, relax take it easy, a? malo a?

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 16 Apr 2009, 23:02

doctor_robert wrote:
KirilStipsa wrote:Uh... video sam kako je neko ko se nazvao DOCTOR ROBERT postavio temu "....Novi spot Van Gogh-a...."... usr'o sam se :hide:

Mislio sam da se nalazi na granici Revolver-a i Kolo-a... nicija zemlja, twidlight ZoNe...
Sumrak se na engleskom speluje twilight a ne TWIDLIGHT!!!!! :hide: :hide: :hide:

P.S. Doctor Robert je pesma Beatles-a, sa albuma Revolver iz 1966. godine.... Al kako da to zna neko ko ne zna ni da pise?!?!
Damn, man... sta je tvoj problem?! Zasto bi se tako raspaljivao na internetu? Udahni duboko... zen :D

Nemam problem sa tvojim "nazivom", nisi me razumeo... Mislio sam da neko ko slusa Bitlse (sudeci po nick-u) slusa i Van Gogh, i postavlja "ovaj" novi spot kao nesto dojaja... pa sam se uplasio (narodski receno, usr'o)... kad sam video da si ocenio sa "dno dna" laknulo mi je...
Ovo "Revolver" i "Kolo" su albumi ove dve grupe... za koje smatram da nemaju dodirnih tacaka... pa bi eventualni fan oba benda bio u "nicijoj" zemlji... ok?

Izvini za twidlight, omaklo mi se...

Stas' svi nesto naDrkani, samo bi se svadjali...

nemanja_cs

Post by nemanja_cs » 16 Apr 2009, 23:08

can't we all just get along? xD

bokicasa

Post by bokicasa » 16 Apr 2009, 23:45

meni bi jedna svadja sad savrseno legla...... :cry: :cry:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 17 Apr 2009, 00:30

Kakva reakcija! Vaau
Boki, ovaj je i tebe zajebao :D

doctor_robert

Post by doctor_robert » 17 Apr 2009, 13:00

KirilStipsa wrote:
doctor_robert wrote:

Damn, man... sta je tvoj problem?! Zasto bi se tako raspaljivao na internetu? Udahni duboko... zen :D

Nemam problem sa tvojim "nazivom", nisi me razumeo... Mislio sam da neko ko slusa Bitlse (sudeci po nick-u) slusa i Van Gogh, i postavlja "ovaj" novi spot kao nesto dojaja... pa sam se uplasio (narodski receno, usr'o)... kad sam video da si ocenio sa "dno dna" laknulo mi je...
Ovo "Revolver" i "Kolo" su albumi ove dve grupe... za koje smatram da nemaju dodirnih tacaka... pa bi eventualni fan oba benda bio u "nicijoj" zemlji... ok?

Izvini za twidlight, omaklo mi se...

Stas' svi nesto naDrkani, samo bi se svadjali...
izvini brate, bio sam nesto nadrkan juce.... ne znam koji mi djavo bio....nisam lepo ni razumeo post.... izvini jos jednom... peace....zen :D
ja inace ne slusam van gogh, smesni su, nego sam slucajno naleteo na ovaj spot na netu i rek'o aj da postavim....

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 17 Apr 2009, 13:58

izvini brate, bio sam nesto nadrkan juce.... ne znam koji mi djavo bio....nisam lepo ni razumeo post.... izvini jos jednom... peace....zen :D
ja inace ne slusam van gogh, smesni su, nego sam slucajno naleteo na ovaj spot na netu i rek'o aj da postavim....
Samo ql... ne smes da se nerviras putem interneta, odlepices...
I moj post je bio malo... zaguljen... al' ne smes da se nerviras...

Strasno je to sta sve Djule valja ljudima... i niko mu ne zamera?!?! Ja mislim da ga treba ignorisati... mada, cini mi se da mu nikada nece dosaditi...
Kako li bi sve ovo izgledalo da Milan M. nije... otisao?

doctor_robert

Post by doctor_robert » 17 Apr 2009, 16:04

KirilStipsa wrote: Strasno je to sta sve Djule valja ljudima... i niko mu ne zamera?!?! Ja mislim da ga treba ignorisati... mada, cini mi se da mu nikada nece dosaditi...
Slazem se... Mislim da je to zbog toga sto je nasa rock scena jako slabo razvijena(jer danas u Srbiji ko ne peva kod Sase Popovica, taj ne postoji), i da Djuletovu publiku cine ljudi zeljni domace rock muzike koji ne poznaju muziku dovoljno da uvide da je to sto on pravi jako loseg kvaliteta....

Zlo

Post by Zlo » 17 Apr 2009, 19:35

Da se vratimo na temu.
Spot i nije toliko los koliko je glupa pesma. ::ranting::

muki17
Urednik

Post by muki17 » 17 Apr 2009, 19:36

Zlo wrote:Da se vratimo na temu.
Spot i nije toliko los koliko je glupa pesma. ::ranting::
pa spot mora da bude lep kad je u njemu dupli SG :mrgreen: :mrgreen:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Apr 2009, 11:00

Ne zaboravimo Marshallove stackove :mrgreen:

Ontopic: ovo je uzasno, jbt, ovde je text samo tu da pokrije rupu koja bi se javila dosadnom muzikom. Podseca na Chorbin stil rimovanja nekih gluposti koje nemaju veze sa vezom, samo da bi to licilo na pesmu, ali za razliku od chorbe, ovaj ni ne pokusava da kaze nesta...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Apr 2009, 11:50

Priznajem da mi se dopada jedan stih (igra reci cak!): "Ja nisam superstar, a ni dovoljno mlad". To Djule, pjesnice grand-roka! Midlife crisis! :mrgreen:

Ostatak (i muzika i tekst i aranzman) je cak i ispod uobicajenog Van Goghovog nivoa - daklem tragicno. :(

MaLuCkO

Post by MaLuCkO » 18 Apr 2009, 12:04

Dal samo mene spot malo podseca na niravnin smells like teen spirit? :?

nenadnenad

Post by nenadnenad » 18 Apr 2009, 13:02

doctor_robert wrote:
KirilStipsa wrote: Strasno je to sta sve Djule valja ljudima... i niko mu ne zamera?!?! Ja mislim da ga treba ignorisati... mada, cini mi se da mu nikada nece dosaditi...
Slazem se... Mislim da je to zbog toga sto je nasa rock scena jako slabo razvijena(jer danas u Srbiji ko ne peva kod Sase Popovica, taj ne postoji), i da Djuletovu publiku cine ljudi zeljni domace rock muzike koji ne poznaju muziku dovoljno da uvide da je to sto on pravi jako loseg kvaliteta....
+100000000000000000000000000000000000000

Post Reply