Damn it!
Moracu da kupim wah...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
E to sam imao muke da snimim jer ima prejak signal pa sve fonira...jer znas kako to da resim bez one DI-kutijice?? a fuzz k'o fuzz,mnogo prljavo,tacnije ima dve vrste fuzza,jedna mi malo vise vuce na Hendrixa,drugan a Sabbathe...imam da podesavam "dubinu fuzza" i "balans" fuzza....e sad mnogima se ne svidja fuzz zbog tog nekako praznog,a prebudzenog tona....i ja sam pedalu prvensveno kupio zbog dobrog waha(a i volim te vintage stvariRocket Roll wrote:Odličan zvuk!
A kako zvuči njegov fuzz?
Zavisi u kakvom su stanju prekidac i potenciometar a s obzirom da je wah star 20 god... cisto sumnjam da su u dobrom.Blingo wrote:Momci, mislite li da vredi uzeti Dunlop Craybaby GCB 95, star oko 20 godina, bez jedne nožice (ono gumeno-plastično na čemu stoji pedala) i prilično izgrebane zadnje ploče za 50e?
Već sam dugo vremena u fazonu da si kupim sebi jedan wah, ali kako ga u životu nisam koristio, nisam želeo da dam puno para za nov ili da dam malo para za neku plastičnu pedalu...
Help, please!
Ovo i mene brine... Pitanje je da li u opšte ima ovih delova da se nabave. Potova ima u Sky-u (bar tako kaže sajt), ali mislim da ih više nema, nego što ih ima.(Voleo bih da me neko ispravi, ako grešimFunkomat wrote:Zavisi u kakvom su stanju prekidac i potenciometar a s obzirom da je wah star 20 god...
Ovo je druga stvar koja me brine. Postavlja se piatanje isplativosti. U slučaju da shvatim da wah ipak nije za mene (sumnjam da će se to desiti, ali predočavam najgori scenarioFunkomat wrote:Oko 2-3 hiljade je dunlopov ako se ne varam...
Pa najverovatnije ne. Ako odlucis da je uzmes, bolje budi siguran da ces je zadrzati.Blingo wrote:
Ovo je druga stvar koja me brine. Postavlja se piatanje isplativosti. U slučaju da shvatim da wah ipak nije za mene (sumnjam da će se to desiti, ali predočavam najgori scenario), da li ću moći prilikom prodaje da povratim tih 80-ak evra (wah 50 + 35e pot)?
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest