Zlo wrote:Smarate sa tom cenom.Koliko god da je placena onom ko je kupio cena nije velika.
Cestitam na kupovini druze.Lep je osecaj kad se dokopas neceg o cemu dugo sanjaris zar ne
Imam jedno pitanjce posto je tema o PRS gitarama otisla u klasicnom pravcu rapravljanja o ukusima.
Koja je razlika (osim zemlje u kojoj se proizvodi) izmedju PRS i PRS SE ?
Ti,kao vlasnik jedne opake gitare mozes da uporedis sa nekim SE modelom .Naravno da se magneti uvek mogu zameniti.Konkretno -da li zutaci u Koreji koriste dovoljno kvalitetno drvo i da li ispostuju kvalitet izrade (lepljenje,lakiranje i ostale sitnice koje uticu na ocenu gitare kao celine)
Imao sam ja dva SE modela, Singlecut-a i Tremonti-ja, a svirao sam i mnoge druge, tj probao sam skoro svaki. Ja tvrdim i moje je misljenje, da su PRS SE serije, definitivno najbolje gitare u tom cenovnom rangu, pa cak i malko preko.
Kvalitet izrade im je fenomenalan, bez obzira odakle dolaze, ali finish im i nije neki, tj, dobro je uradjen, bez greske, ali je sveden na minimum. Mislim da je od svih gitara SE serija, najbolji singlecut, a i najlepsi. Kod SE Cusotma me uzasno nervira sto je telo gotare, potpuno ravno, nema apsolutno ni jednu krivu, zakosenje i slicno....
Generalno, mislim da ih je glupo porediti sa americkim PRS-om, u odnosu na njega, mnogo mutan ton imaju. Ali opet, pored porshea, i mecka je spora....

mala sala, naravno.....
Generalno, ne mogu da se uporedjuju sa amerima, ali su sigurno po meni, najbolje u tom rangu, daleko su bolje od njihovog glavnog konkurenta u toj klasi, epiphona....
Ako te toliko zanima amer, javi se, cucemo se, mozes da gapogledas ,i probas.....