Vidim pominjete ove testerice pa mi reci, ako znaš, koja je testerica odgovarajuća za rezanje slotova za pragove i gde je naći...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ovo je samo lakirana kruskaoboss wrote:...videcu koliko ce kruska potamniti pri lakiranju jer bi je najradije ostavio bez bajcovanja, ako bude dovoljno tamna...
pa najbolja je ona ravna plata testera, neko je zove i ugaona . moze se kupiti u beogradu u "uradi sam" i "merkuru" a kod stewmaca sam video perfektne primerke. ova testerica koju si video ma mojoj slici je neka kineska i ja je koristim za grublje radove . imas kod b-loosera u temi odlicno prikazan metod urezivanja tom ugaonom pilom koja ti trebaNikolaNis wrote:Vidim pominjete ove testerice pa mi reci, ako znaš, koja je testerica odgovarajuća za rezanje slotova za pragove i gde je naći...
e super da znas da mi je od pomoci. po ovome izgleda da necu morati koristiti nikakav bajc za krusku jer je dovoljmo tamna da ima kontrast sa svetlim javorom .b-Looser wrote:Ovo je samo lakirana kruska možda ti bude od neke pomoći
hvala, u prvi mah sam pomislio da nekoristim listic jer si ti na svom vratu to bas dobro odradio pa reko da te ne kopiram ali posto koristim drugu tehniku i drugu vrstu drvetab-Looser wrote:BTW, dobri ti inlaysi
nisam sa tom masinicom mada onaj set za graviranje planiram da kupim. radio sam sa onom skolskom pilicom za tehnicko obrazovanje i sa par turpijica. malo je sporije i pipkavije ali uspeo sam.djoksi wrote:jel si to radio onom masinicom za graviranje?
+1Cilal Najed wrote:
super je ispalo.oboss wrote:nisam sa tom masinicom mada onaj set za graviranje planiram da kupim. radio sam sa onom skolskom pilicom za tehnicko obrazovanje i sa par turpijica. malo je sporije i pipkavije ali uspeo sam.djoksi wrote:jel si to radio onom masinicom za graviranje?
pa sada cu ovo da skeniram , dovedem u razmer i napravim pripremu u corelu, a jedan drugar koji ima cnc mi je obecao da ce sa nekim tankim glodalom iskopati fingerboard po mojoj pripremi. ako on enbude imao dovoljno tanak alat onda cu ja nesto da smislim, mozda me to natera da uzmem onaj komplet za graviranje koji vec odavno merkam.( oko 4000 u pevecu ) sada samo da stigne fingerboarddjoksi wrote:kako planiras da kopas fingerboard?
Ja sam plavi Einhellov dremel (sa trista čuda, montažnim stalkom i sajlom) uzeo za 3600 u EuroSalonu.oboss wrote:...da uzmem onaj komplet za graviranje koji vec odavno merkam.( oko 4000 u pevecu )...
e taj sam i ja video ali u pevcu. taj cu da pazarim , nije neki kvalitet ali koliko ga koristim bolji mi i netreba. ja sam odusevl,en sa onim malim sekacem (cirkularcicem)koji se dobije u kompletu. ja to trazim kao nastavak na busilicu .Rocket Roll wrote:Ja sam plavi Einhellov dremel (sa trista čuda, montažnim stalkom i sajlom) uzeo za 3600 u EuroSalonu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest