Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
drug je kupio u Mix music-u ovdje u Bijeljini, koliko se sjecam oko 180 evra 

mali update: dodatna kutija za pivija sa celestion G12H30 iz 78 cuveni greenback, jos treba da je oblozim i stavim coskove ali i ovako sljaka

- sirac-šunka
- vragolan
Od uvek sam se pitao, kakve je razlika kod ugradnje zvucnika na prednju plocu spreda, ili iz same kutije iznutra? Ako me je neko razumeo...
+1sirac-šunka wrote:Od uvek sam se pitao, kakve je razlika kod ugradnje zvucnika na prednju plocu spreda, ili iz same kutije iznutra? Ako me je neko razumeo...
- Rocket Roll
Akustika svakako ima neku jednačinu koja kaže da razlike ima... ja sam imao Hughes & Kettner "Thirty" na kojem je zvučnik bio montiran "na površini" prednje ploče i sad imam Rocketa kojem je zvučnik montiran "otpozadi" prednje ploče, i neku bitnu razliku po pitanju projekcije itd. nisam primetio.
NIkako da smognem vremena da prepakujem engla, ali kad to budem radio napravicu kutiju poput majtimikine. To mi deluje kao najjednostavnije resenje
Izvini, sigurno si vec pisao ali nisam upucen, sto bi to radio?cccira wrote:NIkako da smognem vremena da prepakujem engla, ali kad to budem radio napravicu kutiju poput majtimikine. To mi deluje kao najjednostavnije resenje
Zato sto je ovako veoma nezgrapan i nezahvalan za nosenje. Lakse mi iz 2 puta da ga nosim, ako kapiras sta hocu da kazem 
A i neretko se po studijima/svirkama upraznjavaju glava+box, pa samo glavu onda ponesem

A i neretko se po studijima/svirkama upraznjavaju glava+box, pa samo glavu onda ponesem
To sam i ja mislio dok se nisam odlucio za glava + box.cccira wrote:Zato sto je ovako veoma nezgrapan i nezahvalan za nosenje. Lakse mi iz 2 puta da ga nosim, ako kapiras sta hocu da kazem![]()

Ni ovako, ni onako nije lako.
Ovo za studio je tacno.
Daleko od toga da je lako, al' eto ova kombinacija mi deluje maaalo lakseFunkomat wrote:Ni ovako, ni onako nije lako.

Btw. opremi koju imam se oko 10. maja pridruzuje e-bow, a nesto pre toga, nadam se, i polychorus. Kent vejt!
E-bow je skroz gotivna stvar. Ja bih to bas voleo da probam...
A i polychorus naravno
ali tu je ta jedna stvar koja me stalno muci... velicina.
Kako bre covek da nosa tolike pedale a da ne popizdi...?
A i polychorus naravno

Kako bre covek da nosa tolike pedale a da ne popizdi...?

Koje kablove koristite? Prvenstveno mislim na instrumentalne kablove, zatim i na one kojima se povezuju pedale.
- Nyarlathotep
- MF veteran
od pre par dana

od juce

od juce

- mislim_stvarno
NAaaaaaJS
- Rocket Roll
Sve čestitke! Jel' baš bele boje?