A? mislis da se zove... grejs slik! how can you not know?
to je kao kad bi rekla, pa volim ja dzimi 'endriks exp, al me smara onaj lik s'afrom.. ili ja obozavam santanu, al onaj brkati mi je odvratan... cimam se enjoy the show... al Grace Slick... zapamti
Na tvoju srecu u trenutku nisam mogla da se setim ... a i opet vala na srecu pa da ima tako azurnih i pedantnih osoba kao sto si TI da me podsete i poduce... ...vidim da si u nekom ''uciteljskom'' fazonu a tek ti je 17 leta.
ja nisam nista lose mislio, samo sam se zezao... al ajde, nemos se sa svima zezati...
Čekaj da se prebrojim... 100... 200... 250... 290 dinara... Može! Dva tamna nikšićka od nula pet!
Pa dobro, to koriste žitelji susjedne NDH; preciznije, oni iz tzv. Dalmacije. Ja sam to pokupio od njih na moru (šta su oni radili na našem moru?! to je kao da ja sad odem u Grčku... ) i jako mi se dopalo.
Evo, i ja da doprinesem:
Lisa Gerrard, Bjork, Teresa Salgueiro (Madredeus), Mariza, Misia, Mari Boine, Azam Ali, evo prilazem i malo dokaznog materijala...
Bisera Veletanlić, Zana Nimani, Severina i Amy Winehouse.
Volim i pevačice Nevernih Beba. imaju fantastične glasove, ne mogu da se odlučim koja je bolja.
Oduševljava me, takođe, ona plavuša što peva u seriji Ally McBeal, ali ne znam kako se zove.