Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Ja sam mog slammera(tog plavog) platio 170 eura u zrenjaninu.Kazem vam gitara je fenomenalna.ZVUK JE NEVEROVATNO DOBAR!
-
Evo malo i ja da zacinim...kvacila i ostalo,neki drugi put 

Ai....
Srecnice!
Srecnice!

Svaka čast, extra!
Naravno, samo u slučaju da ovu fotku nisi skinuo negde sa neta...
(šala mala)

Naravno, samo u slučaju da ovu fotku nisi skinuo negde sa neta...

- Rocket Roll
My eyes! My eyes!
- Hillybilly
Svaka cast!
Kao da sam ja birao! Voleo bih jednom da probam tu kombinaciju.
Koji su ti zvucnici u tom kabinetu! Ja imam isti kabinet na mom '65 BF Bandmasteru!
Kao da sam ja birao! Voleo bih jednom da probam tu kombinaciju.
Koji su ti zvucnici u tom kabinetu! Ja imam isti kabinet na mom '65 BF Bandmasteru!
-
Hvala drugari
@Hillybilly
Sad cu da zvucim kao diletant
,ali otvarao sam kabinet samo dvaput! Prvi put kada sam kupovao pojacalo (da se uverim da je sve ok),i jos jednom u skorije vreme.Cak sam i fotkao,ali je zlatna boja na zvucnicima ispala bela...zvucnici su jensen special design,ne mogu se setiti oznake,ali su made in chicago
Inace,pojacalo je iz '66. i mislim da je AB165 u pitanju.Svakako ces ga cuti pre ili kasnije,ove godine
U mom vlasnistvu je nekih godinu dana i jos nije pregledan 

@Hillybilly
Sad cu da zvucim kao diletant

Kill surf city wrote:

Svaka cast na odabiru!
- Hillybilly
Jenseni! Genijalno, ja nisam bio te srece, mada i moji Oxfordi zvuce cool! Jos ti samo fali neki Reverb Unit ili Re 201,301 Space Echo........ Surf Boy Heaven!Kill surf city wrote:Hvala drugari![]()
![]()
![]()
@Hillybilly
Sad cu da zvucim kao diletant,ali otvarao sam kabinet samo dvaput! Prvi put kada sam kupovao pojacalo (da se uverim da je sve ok),i jos jednom u skorije vreme.Cak sam i fotkao,ali je zlatna boja na zvucnicima ispala bela...zvucnici su jensen special design,ne mogu se setiti oznake,ali su made in chicago
Inace,pojacalo je iz '66. i mislim da je AB165 u pitanju.Svakako ces ga cuti pre ili kasnije,ove godine
U mom vlasnistvu je nekih godinu dana i jos nije pregledan

Vrh gitara i vrh pojacalo!
Ulepsao si mi dan...

Ulepsao si mi dan...

my goodnes! my guinness!Kill surf city wrote:Evo malo i ja da zacinim...kvacila i ostalo,neki drugi put

sjajno! ali kako vintidzhasto izgleda, neki aged look... sjajno... fenomenalno! to je oprema, a ne ovo novo !

vintage!

@nyarl: zakasnele cestitke za prinove 
Jedna molba za sve clanove foruma: ne kopirajte vise ovu kill surf city-jevu sliku gitaristickog wet dreama za dobrobit svih nas

Jedna molba za sve clanove foruma: ne kopirajte vise ovu kill surf city-jevu sliku gitaristickog wet dreama za dobrobit svih nas

Ma dobro, zbog tog Pantera je podnosljivo... Inace, da je neki Gibo ili Strat, onda stvarno ne bi valjalo... 

Ma da stoji ibanez ispred tog pojacala ja bih uzivao u slici.
Pa, da je neki iz Artist serije...