Hmmm, 195bph, 195 beats per hour? Pa to i nije toliko brz tempovbraca wrote:nznm ja radim arpadja na 195 bph, ali pukusaj da dignes temo pa da onda usavrsis pa da ides dalje, dokle god mozes (ne u jednom danu !)
Početnik na bas gitari
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Početnik na bas gitari
Cedo pogresno si razumeo, to nije H kao hour, to je bracina merna oznaka znaci nemoj da se igras sa bracom, to H sigurno znaci nesto kao 10mahova il tako nesto 
sirac-šunka wrote:Hmmm, 195bph, 195 beats per hour? Pa to i nije toliko brz tempovbraca wrote:nznm ja radim arpadja na 195 bph, ali pukusaj da dignes temo pa da onda usavrsis pa da ides dalje, dokle god mozes (ne u jednom danu !)
- DrGreenthumb
- MF veteran
Ma jok, to je kao Brake Horse Power (BHP) samo malo izmesanosirac-šunka wrote:Hmmm, 195bph, 195 beats per hour? Pa to i nije toliko brz tempovbraca wrote:nznm ja radim arpadja na 195 bph, ali pukusaj da dignes temo pa da onda usavrsis pa da ides dalje, dokle god mozes (ne u jednom danu !)
Ja ne znam sta je to ''arpadja'', ali 195 bph mi je sasvim razumna brzina. 
- sirac-šunka
- vragolan
Moze li neko da mi preporuci nekog dobrog profesora. Hteo bih da uzmem par casova.
A onda je izmišljen sekvencer i sempler 
dobro, ajde sad me zajebavajte, dok mozete.
vbraca wrote: ... dok mozete.
наје6али сте кад врабац постане модератор...

-
KirilStipsa
Zaje8avate coveka sto je rekao beats per hour, a ne zajebavate ovog sto je rekao BEATS PER SECOND?!fiti93 wrote:Sviram tecno uz 160bps. Jel to dovoljno?vbraca wrote:Dok neusavrsis vezbu sa ritam masinom, i da sviras svaku notu jednaku, bez greske, onda tek mozes da predjes na nesto drugo.
Nepravda...
- sirac-šunka
- vragolan
Ček, ček, pa ovako imamo za svaki dan po jednog...
bps
bps
- The Mask AE
Jel mora bas svaka tema da se pretvori u kuvani kupus?
Mora.
Mora.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAH xDKirilStipsa wrote:Zaje8avate coveka sto je rekao beats per hour, a ne zajebavate ovog sto je rekao BEATS PER SECOND?!fiti93 wrote:Sviram tecno uz 160bps. Jel to dovoljno?vbraca wrote:Dok neusavrsis vezbu sa ritam masinom, i da sviras svaku notu jednaku, bez greske, onda tek mozes da predjes na nesto drugo.
Nepravda...