Bas ne interesuje shta ljudi misle o ovom mom cover-u
meni bas do jaja...koja gitara,oprema??
Znam Nesu sa msn-a,i stvarno dobro skida ac/dc,ali mu je i to mana,jedino to i skida ..ovo je sve snimljeno u guitar rigu,sa ibenezom gio serije:D ...a vibrato,ala Angus
Bas ne interesuje shta ljudi misle o ovom mom cover-u
meni bas do jaja...koja gitara,oprema??
Znam Nesu sa msn-a,i stvarno dobro skida ac/dc,ali mu je i to mana,jedino to i skida ..ovo je sve snimljeno u guitar rigu,sa ibenezom gio serije:D ...a vibrato,ala Angus
Ocekuj nesto uskoro od White Snejk-a i Black Sababtha
To jest vec ima nesto bajato snimano od black sabbath-a shto sam snimao(znas i sam) . ...doduse samo solaze ....i bez slike .. . hahaha jbg al sad je tu web kamerica
Ocekuj nesto uskoro od White Snejk-a i Black Sababtha
To jest vec ima nesto bajato snimano od black sabbath-a shto sam snimao(znas i sam) ....doduse samo solaze ....i bez slike .. . hahaha jbg al sad je tu web kamerica
moze moze..svaka promena je........dobra promena
psgde si siso na msn-a sto godina?
SVAKA CAST STORM
Trebaju ljudi malo vise da promovisu ovaj fenomenalan bend koji kao da je u zemlju propao, steta nase velike bendove da pojede zaborav!!
Evo malo za ljubitelje Yu Grupe i uopste starog dobrog domaceg Rocka,pesma Mornar u mom izvodjenju. http://www.youtube.com/watch?v=6b7GePR1 ... onse_watch
Bas mi je zao sto se ovakve hitcine,vise ne radjaju. Kao ova, da ostane za sva vremena.
Pozz.