Aria guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Aria guitars
Koja je razlika izmedju Aria STG-004, STG-005 i STG-STV?
Cena im je svima ista u Skymusicu, 125 evrica.
Sta mi preporucujete da uzmem, ja sam vise onako za hard rock zvuk..
- johnny_b_good
Re: Aria guitars
Ni jedna nisu nesto gitare.Posto nisam pro necu reci potpuno sr@njePedja_91 wrote:Koja je razlika izmedju Aria STG-004, STG-005 i STG-STV?
Da li si probao neku Aria gitaru?Da li si probao vise komada?Aria je jako stara firma po kojoj neces pljuvati dok sam ja ziv
!Ja posedujem Aria bas gitaru sa EMG magnetima koja je i vise nego dobra, klasa gitare oko 500 evra.
Moj drugar ima Aria elektricnu gitaru iz STG serije i ona je vise nego dobra!
Brate bez ljutnje ali ne mozes da ocrnis celu fabriku ako si probao samo jednu gitaru!

Moj drugar ima Aria elektricnu gitaru iz STG serije i ona je vise nego dobra!
Brate bez ljutnje ali ne mozes da ocrnis celu fabriku ako si probao samo jednu gitaru!
-
Lepo receno.vbraca wrote:Brate bez ljutnje ali ne mozes da ocrnis celu fabriku ako si probao samo jednu gitaru!
Ili mozda Aria XL-STD ? ? ?
Pre uzmi deluze, koja se meni licno vise svidjala.Koliko se secam ima jos jedan ham umesto single magneta u neck poziciji.
Na mene je ostavila bolji utisak.
Na mene je ostavila bolji utisak.
Planiram da kupim Ariu Mac-40. Zanima me koji tremolo mogu da kupim i gde da zamenim ovaj KKTC? Ili mislite da je bolje da trazim polovnog RG350? (po pitanju tremola!)
Licno mislim da je bolje da trazis Ibaneza. Cene dobrog i kvalitetnog floyda se krecu od 200e pa na gore, a sad ti vidi da li ti se isplati tako nesto.
Tako sam i ja kontao posle. Citao sam da taj Edge III, kad se setup-uje kako treba, radi prilicno dobro. (cini mi se da sam to bas ovde procitao.)
Da, radi solidno, meni gitara prilicno dobro drzi stim, ne rastimava se, a prilicno se izivljavam, i stvarno nemam nikakvih problema sa tim floydom, osim sto se leziste za rucicu nakon nekog vremena olabavi, ali to nije prob, jer postoje 2 sarafa kojima se to dotegne.
Da li si ti sam setup-ovao gitaru ili si nosio kod profesionalca? (ili si ti profesionalac:D)
Ja ne znam nikoga u okolini (mojoj) da se bavi time. Pa cu verovatno morati neko uputstvo na netu da nadjem.
Ja ne znam nikoga u okolini (mojoj) da se bavi time. Pa cu verovatno morati neko uputstvo na netu da nadjem.
Sta mislite o gitari aria stg serije za pocetnike? da li je bolja stg 004 ili stg 005! 

-
ja sviram stg003 valjda....svetlo zeleno tirkizne boje , meni je okej al ja nemam pojma 

Za pocetnike aria je sasvim solidan instrument. stg 004 ili 005, stvar je ukusa. bitno je da ima bar jedan humbucker.DzOnI123 wrote:Sta mislite o gitari aria stg serije za pocetnike? da li je bolja stg 004 ili stg 005!
Na sajtu skymusica stoji da imaju 714 na akciji za 130 eur, ima bolji tremolo i ,navodno, bolje magnete od ovih gitara.
Sta mislite o Aria Mac 57 ??
(Floyd rose, h-s-s, black hardware..)
(Floyd rose, h-s-s, black hardware..)